Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Комарницки за Бг-екзитът...

Малко фейсбук страсти в началото на новата 2018. Гласът на народа винаги важен. В този случай ще стане дума не за Брекзит, а за Бг-екзит...

Христо Комарницки, Фейсбук:

Бг-екзитът вече се е случил.

Преди около десетина години българите започнаха да се отказват от стремежа да следват и достигнат по-напредналите народи.

Най-тарикатите от тях решиха, че е по-добре да го направят индивидуално, премествайки се физически. Останалите се вкопчиха в ненадминатата Оникалност и Ентелегентност на българския народ, полегнаха в сладкия бутафорен спомен за славното Минало, гарниран с уюта на соц- носталгията.

Отказът от полагането на усилия закономерно дойде с добрия бат'Коледа за ежедневна употреба, който щедро раздава всичко необходимо.

А Западът ставаше все по-лош, загниващ и пропаднал, досущ като в доброто старо време на „Работническо дело”. Така България се превърна в остров на агресивната алчна посредственост и простащина, тъмна дупка в покрайнините на Империите.

Тук не важат универсалните правила, ценности и добродетели.

Ако решиш да живееш почтено, се превръщаш в аутсайдер, обект на насмешки и подигравки. Стана престижно и гаранция за успех да си невъзпитан, невеж, неук, дори неграмотен.

До къде мислите ще ви доведе всичко това?

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-12-14 12:12:03 преди: 10 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 200 прегледа
Гласът на народа: Небезизвестният депутат от ДПС, Делян Пеевски, бе призован да се яви в също толкова известното предаване "Съдебен спор". Инициатор на горе споменатото е карикатуриста Христо Комарницки, който опира до предаването като последна възможна инстанция, след като е опитал всичко друго, за да се справи с проблемите, които съпътстват разпространението на изданието "Прас-прес". Комарницки е принуден да се ... още
На: 2016-11-07 08:53:01 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1494 прегледа
Политика: Ще подам оставка, няма да подам оставка ... Цял свят му се смее, само избирателите на ГЕРБ и тези, които са на хранилка около него още стоят и се правят на треснати с мокър парцал. Не е мъжко и достойно дами и господа от ГЕРБ, фалшиви патриоти и какви ли още не. Бойко мъжко е като кажеш нещо да си държиш на думата, и нищо, че Ген. Радев ти плесна такъв шамар, че още не можеш да се освестиш, поне ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X