Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Конспиратор умира повръщайки 2 литра черна течност! Без аутопсия казват, че е умрял естествено! Има нещо гнило!

Сега ще ви покажа част от последните публични думи на конспиратора Мак Спиърс, който през юли тази година загива при екстремно съмнителни обстоятелства

„Много съм развълнуван да започна това приключение. Ще поддържам този блог по време на него и ще ви информирам за находките си както никога до сега. Ще се постарая да премахна и последните останки от изтънялата завеса, която прикрива истината. Надявам се този блог да е инструмент, който ще ми помогне“, казва той за блога си, който до ден днешен се поддържа от негови близки.

„Никой не може да ни спре. Ще мога да говоря в повече детайли от всякога, вече Фейсбук не може да ме спре“.

Блогът му може да посетите ТУК

39-годишният конспиратор обикалял света, за да разследва всякакви неща – от НЛО до ционисти в началото и основно политици и елитни фигури в бизнеса, след като утвърждава сайта си. Едно от най-зловещите неща е, че майката на Спиърс е получила SMS няколко дни преди смъртта му, който гласи:

„Ако нещо ми се случи, разследвайте“

Точно до деня на смъртта си, когато умира на своя диван, той е в добро здраве. Когато Спиърс умира в Полша, властите веднага казват, че е от естествена смърт. Не се престарават с разследванията. Аутопсия не е правена. Няма как да знаят от какво е умрял.

Отказват да дадат каквито и да е документи по случая на майка му, защото нямала писмено съгласие от него. Получила само смъртния акт. Когато тялото му е изпратено обратно в Британия, аутопсията в болница Маргейт в Кент не може да установи причината за смъртта.

През декември следователите отварят разследване, след репатрация на тялото.

„Господин Спиърс се е разболял с висока температура и слабост. На другия ден е повърнал два литра черна течност“, разказва офицер Каролин О‘Донъл пред Kentish Gazette.

Приятел повикал лекар, но след опит за реанимация промяна няма. Обявен е за мъртъв.

Още по-странното е, че Макс е казал на приятелката си Сара Евънс, че е затворника на хора, които искат да извършат сатанински ритуали върху него, за да го препрограмират. Компютърът му е върнат с изтрита информация. Роднините му искат да направят частно разследване на компютъра и телефона му.

Случаят е замразен заради празниците и разследването ще продължи през февруари. При всички положения, да повърнеш 2 литра черна течност не е естествена смърт.

loading...
Рейтинг: 2 звезди | 2 гласа | 4 точки | 1 ком. | 23901 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-07-11 19:12:02 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1069 прегледа
Новини: Мобилна митническа група е открила огромно количество - 83 000 литра вино, а освен това - 430 литра етилов алкохол, които са произведени нелегално. Количествата са намерени на два проверени адреса в Каблешково, община Поморие. Първо е проверен склад за бира и безалкохолни напитки, където са открити 30 литра ракия и 255 литра вино в разфасовки от по пет и по 10 литра, без към тях да са приложени д ... още
На: 2017-12-08 07:19:01 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 941 прегледа
Наука: Правителството в Прищина на министър-председателя Рамуш Харадинай прие документ, с който оспори демаркацията на границата с Черна гора. Това предава скопският телевизионен канал „ТВ Нова“. Властите на най-младата държава на Балканите твърдят, че 17% от територията на Черна гора принадлежи на Косово. Аргументът на косовските власти е, че демаркацията не е в рамките на границите на бив ... още
На: 2017-10-26 17:13:28 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 413 прегледа
Видео: Шаман се увари до смърт, в опит да извади зли духове от тялото и душата си. Шаманът Черното куче, с име Лима Би, получил сърдечен пристъп и изгаряния по време на варенето. Естествено от това се стигнало до смърт. Последователите му разбрали, че нещо не е наред едва след 30 минути в казана, когато се появила миризма на сварено. Шаманът вече бил умрял. Инцидентът е станал в китайски храм в Малайзия ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X