Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Конспиратори: САЩ тайно обяви 3-та степен на заплаха от ядрена война! Гответе се за най-лошото!

Щатската армия има система DEFCON, която служи за индикиране на моментната заплаха от ядрена война. Тя има 5 степени на заплаха. Най-ниската 5, до най-високата степен на заплаха 1.

В момента индикацията стои на 5, но конспиратори твърдят, че тайно тревогата е вдигната до 3 – което на прост език значи, че войските могат да се мобилизират до 15 минути в цялата страна. Такова ниво сме виждали след 11 септември, 2001, с готовност да се вдигне до 2.

Докато в момента няма непосредствена заплаха пред САЩ, ситуацията е много динамична и може да се промени във всеки един момент. Като един от доводите е посочено влошеното отношение между Русия и САЩ, което води до съмнения за война, в която всички козове ще се изкарат.

Твърдението на конспираторите е, че в последната седмица напрежението между САЩ и Русия е нараснало до нива по-високи от тези през Студената война. Виждате, че вчера говорихме как в Русия призовават хората да открият всички бомбени убежища и да се подсигурят с газови маски. Искат хората да са готови за ядрена война.

Конспираторите отправят подобно предупреждение и към хората в САЩ. „Всички хора трябва да научат стъпките за реакция по време на ядрена война“.

Разбира се, всичко казано тук е спекулация и не може да бъде проверено. Щатската армия държи нивото на DEFCON в тайна, поради съображения за сигурност.

loading...
Рейтинг: 2 звезди | 2 гласа | 4 точки | 1 ком. | 6401 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-15 17:56:13 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 91 прегледа
Новини: Папа Франциск публично заяви, че е сериозно притеснен от опасността от ядрена война и изказа предупреждение, че светът е на ръба. Новината предадоха от Ройтерс и ДПА. Светият отец направи своето изявление на борда на папския самолет, с който лети към Перу и Чили. Едва преди дни фалшива тревога за приближаваща балистична ракета стресна жителите на Хавайските острови и напомни за риска от неочакван ... още
На: 2017-04-15 07:26:22 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1270 прегледа
Новини: Бившият началник на американското Министерство на отбраната Леон Панета счита, че превентивен удар на САЩ по Северна Корея може да се превърне в ядрена война, която ще погуби милиони човешки животи. Именно затова, по мнение на Панета предишните президенти на САЩ не "са се заигравали" с Пхенян. Така, че в случай на удар на САЩ по КНДР може да нанесе удар по Сеул, където живеят повече от 20 милион ... още
На: 2017-04-22 10:49:10 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 1052 прегледа
Новини: Севернокорейското МВнР обяви, че държавата е мирно настроена, но за да се защити от заплахите, които й отправя САЩ, има гововност да стигне до крайнсти, сочи РИА Новости. „Непреклонно желание на КНДР е да отиде до края, ако САЩ възнамеряват да продължат своята конфронтационна политика. Армията на КНДР вече ясно посочи, че нейните контрамерки ще включват и внезапни изпреварващи удари и други ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X