Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Икономика

Консултанти с хонорари за милиони загробват България! Видео!!!

След като не искаме да използваме мощните инструменти за създаване на икономически растеж, които притежава държавата, ще се наложи да се обърнем към частните инвеститори, а те влагат парите си само там, където има възможност за генериране на печалби.

За съжаление в момента България не е такава дестинация, като основните причини трябва да се търсят в сферата на паричната политика. Вече 19-та година левът поскъпва по отношение на всички световни валути, като всяка следваща година става все по-изгодно да се внася в страната ни, а все по-неизгодно да се изнася от нея.

В сегашните условия е невъзможно да се разчита, който и да е инвеститор да остави парите си у нас, просто защото той не може да очаква възвръщаемост на вложените средства.

Засега положението се спасява за сметка трупането на нови заеми, които отиват, за да се запушат различни дупки, зейнали във връзка с разрастването на споменатите диспропорции.

Тоест, нас така или иначе ни очаква съдбата на Гърция - скоро ще се наложи населението, което все още е останало в България, да започне да затяга колани. А дотогава по-голяма част от трудоспособните наши хора ще са напуснали Родината ни.

При такава политика милиони българи остават ненужни на трудовия пазар, а обучените от нас хора търсят реализация в чужбина.

Ако желаем да провеждаме реформи, то първата от тях трябва да се предшества от един всенароден референдум, на който да се зададе простичкият въпрос: „В каква България желаете да живеете – туристическо-аграрна, индустриална или някаква друга?“

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-19 13:30:29 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1148 прегледа
Видео: Банда от мафията в Италия е обвинена за извличане на огромни печалби от бежанската криза в Европа.   Италиаските карабинери са арестувала повече от 70 души, които са откраднали милиони долари предназначени за бежанците и техните семейства пристигащи в южния регион на Италия - Калабрия. Повече подробности може да проследите в прикаченото видео на Ал Джезира. ... още
На: 2018-05-07 16:18:15 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 502 прегледа
Свят: Учени от Швейцария предупреждават, че много популярно лекарство, което се използва от милиони по света (включително и в България), прикрива страшни странични ефекти. Става на въпрос за лекарството Волтарн supp. Rectal, което е от групата на нестероидните противовъзпалителни лекарства. Иначе казано, то се използва, за справяне с болки от различен произход. Изследванията на експерти от швейцарскат ... още
На: 2016-02-14 17:43:45 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2101 прегледа
Видео: Транс-атлантическото споразумение ще бръкне в твоя и в моя джоб! То ще ликвидира малкия бизнес в България и ще позволи на тази и онази корпорация да те крадат и тровят, да вдигат цените за лекарствата, да те следят в Интернет, да съдят държавата и хората за стотици милиони. Споделете тази страница, за да разберат повече хора това нещо! ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X