Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Корнелия Нинова направи нещо невиждано в друга партия! Създаде се Етичен Кодекс на депутатите и...

Корнелия Нинова иска тотално да се разграничи от начина на поведение и работа на другите партии и поде една инициатива, която не мисля, че до сега сме виждали. В БСП беше приет Кодекс за етично поведение на депутатите.

„Повече не искам да чувам упрека на хората: "Вие ни търсите само по избори".Ще засилим връзката“, това каза лидерът на БСП по време на семинар в Боровец.

Тя призова 47-те нови лица да използват опората на опитните от БСП, да ги уважават и да се възползват от техния опит. Според Нинова, в БСП връзките на поколенията винаги са били силни и са били предимство.

Да се върнем към кодекса. В него е уречено, че депутатите нямат право да се възползват от служебното си поведение за лична изгода, освобождаване от задължения, получаване на привилегии, прикриване на незаконна дейност или избягване на наказание.

Депутатите трябва да не разкриват информация, която разбират чрез работата си, или да я ползват за лична изгода. На народните представители от БСП е забранено да ползват служебни коли или средства за лични пътувания в чужбина и България.

Не на последно място, Кодекса включва специални правила срещу конфликт на интереси и корупция, което може би е най-важното.

На семинара БСП обсъди и законите, зад които ще стои в НС и те са в пълно съответствие с обещаното по време на кампанията!

"Ние не сме ГЕРБ или ОП. Всичко казано в думи, ще стане действие", заяви Корнелия Нинова.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-23 11:15:33 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 809 прегледа
Председателят на БСП Корнелия Нинова има покана да се превъена във вицепрезидент на Социалистическия интернационал и да вземе мястото на Антониу Гутериш, който беше избран за генерален секретар на ООН. Информацията беще потвърдена от съпартиецът ... още
На: 2016-11-09 09:34:52 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1608 прегледа
Корнелия Нинова и Димитър Главчев се сдърпаха на днешния парламентарен контрол, още в самото му начало. Той дори я заплаши, че ще й отнеме думата. „Трябва да се изясните – декларация от името на група ли правите или изказване по точки от днешния ред“, обърна се Главчев към Нинова. Нинова пък от своя страна се съгласи и реши в крайна сметка да направи декларация от името на БСП.   ... още
На: 2018-02-11 16:15:39 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 150 прегледа
Корнелия Нинова реши да почете Старопланинския събор, който се провежда в Сопот под мотото „Вини и любов“. Хиляди хора са се стекли на Манастирската поляна край градчето. Нинова присъства по покана лично от кмета на града Деян Дойнов, който е избран от квотата на БСП. Градоначалникът, заедно с Нинова и актьорът Тончо Токмакчиев зарязаха лозята. Токмакчиев влезе в ролята на Цар Трифон. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X