Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Корнелия Нинова отказа да мълчи! Прати по леглата наглеците Цветанов и Горанов! УНИКАЛНА!

Корнелия Нинова мълча, мълча спрямо глупостите на Горанов и Цветанов, но вече не може да търпи тяхната гяволия . Тя реши да реагира в социалните мрежи, за да даде да се разбере как стоят нещата.

"Дори и днес, когато е време да замълчим, г-н Горанов и г-н Цветанов от ГЕРБ не спират агресията и личните нападки към мен. При това го правят в такъв синхрон, че дори използват едни и същи изречения: БСП не е искала промяна, а подмяна. Очевидно тази опорна точка ще се развива в следващите дни".

Каза, че ще остави без коментар, което е достатъчен намек, очевидните хубавци, които подменят обещанията си преди избори в следизборен сговор, който да им донесе власт и постове.

Тя е много възмутена обаче от факта, че набеждават БСП като деструктивна сила за страната, само защото е отказала да председателства НС и да влее в капана на Бойко Борисов. Тя се обръщат към въпросните господа с два въпроса и добавя един много интересен коментар след това. Насладете им се:

Първо: За България: колко демократична е държава, в която управляващите, за да нямат опонент, си купуват и отглеждат опозиция, защото в последните две седмици покупко-продажбата върви с пълна сила?", пита Нинова.

Второ: Каква е тази партия, която преди избори е алтернатива и промяна на статуквото, а след тях, става част от него?"

Трето: За морала - дали за тридесет сребърника или за един пост председател на Народното събрание, предателството си е предателство - и в живота, и в политиката", завършва Корнелия Нинова.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-04-15 18:16:22 Хaресва ми 1
guest-coment-1752
направо ги насери те зи лизачи мръсни
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-15 16:20:27 преди: 2 години / 6 гласа / 16 точки / 0 коментара / 4283 прегледа
Политика: Корнелия Нинова зададе два много конкретни въпроса на Цветан Цветанов. Тя направи това от родното му село Шума, където беше на среща с жителите. Тя публикува въпросите във Фейсбук, а те произлизат от питанията на хората. На първо място, тя се чуди що за безумие е въвеждането на данък за градинката, в която старите хора си отглеждат зеленчуци. Това е нечовешко и безсрамно от страна на управляващите ... още
На: 2016-02-05 18:27:52 преди: 2 години / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 2052 прегледа
Политика: Шефката на парламента Цецка Цачева и Корнелия Нинова от БСП щяха да си избодат очите в пленарната зала. Нинова нападна Цачева като я попита защо крие Бойко и министрите. Нинова се опита да прочете декларация, но щом Цецка я надуши я спря. Корнелия Нинова преценила да продължи, но Цачева отново и напомня да не нарушава процедурата и, че решенията в парламента се взимат от председателския съвет (то ... още
На: 2017-02-23 11:15:33 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 810 прегледа
Свят: Председателят на БСП Корнелия Нинова има покана да се превъена във вицепрезидент на Социалистическия интернационал и да вземе мястото на Антониу Гутериш, който беше избран за генерален секретар на ООН. Информацията беще потвърдена от съпартиецът ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X