Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Криминални

Кошмар за Очите в Турция! (Снимки)

Несебърският гангстер Димитър Желязков-Митьо Очите ще преживее истински кошмар по време на пребиваването си в следствения арест на Истанбул, съобщават от БЛИЦ.

Наркобосът бе арестуван в събота и ще прекара зад решетките на южната ни съседка минимум два месеца и половина. През този период престъпникът няма да може да се възползва от многобройните екстри, с които го глезеха затворническите власти в България.

Митьо Очите изтърпяваше част от присъдата си в затворническото общежитие в Казичане, което приличаше на мотел. Надзирателите бяха толкова любезни с него, че дори му разрешаваха да си прави барбекю със скъпи местни деликатеси (на снимката отдолу).

Босът разполагаше и с мобилни телефони, с които можеше да командва мутрите си. Очите се е възползвал и от редица други привилегии, които са били недостъпни за простосмъртните лишени от свобода.

В Истанбул, обаче Митьо Очите ще чака екстрадицията си под наблюдение на турски надзиратели, които ще го държат по общия ред, без да му позволяват своеволия.

В същото време милионерът Бенчо Бенчев, който се правеше, че едва ли не познава Митьо Очите само от медиите и нямал представа, че е търсен с червената бюлетина на Интерпол, се прави на умрял лисунгер.

Бенчо остана само няколко часа в турски арест, но главоболията му тепърва започват.

За да не бъде притесняван от въпросите на журналисти и общественици, Бенчев се е притаил за кратко в болница и леко се е привел в очакване шумотевицата около него да се размие.

Състоянието му обаче съвсем не е толкова критично колкото го описва неговия син. Прокурорите са усетили играта му и са започнали разследване дали не е помогнал на Митьо Очите да се укрие.

Намесата на магистратите слага край на плана на Бенчев да се спотаи, докато по сутрешните блокове Цънцарова и компания разиграват други сюжетни линии.

Плоският номер на Бенчев, обаче няма да се размине. Очаква го и друга горчилка. Комисията за гражданска конфискация ще направи обстойна проверка на доходите му, а след това той ще бъде обект и на мащабна ревизия от служителите на Националната агенция по приходите. А докато контролните органи си вършат работата, Бенчо трябва да отиде до най-близката аптека и да зареди жабката на лимузината си с ударна доза "Валидол"./ Ивайло КРАЧУНОВ - Блиц

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 228 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-09-02 19:21:30 преди: 2 години / 3 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1244 прегледа
Новини: Митьо Очите вече е в много добро състояние. Според Флагман.бг бизнесмена вечене се намира в Турция, а се е върнал у нас. Очаква се Митьо Очите да бъде настанен отново в Поморие, където да продължи неговото лечение.  Преди дни, бизнесмена бе транспортиран до Турция, тъй като имаше проблеми със сърцето. След като му бе оказана помощ в южната ни съседка, Митьо Очите отново ще бъде настанен в „ ... още
На: 2017-01-04 18:05:36 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3956 прегледа
Новини: В почивните дни, немалко хора са пътували от България до Турция или от Турция до България. Започваме с факта, че България е страна от ЕС, а Турция не е. В дните между 30 декември и 2 януари, цяла Бургаска област беше в бедствие. Пътищата блокирани, навсякъде заклещени хора и планини от сняг. Искам да видите какво обаче е било в Турция, която не е в ЕС и е водена от група фанатици. "На видеото пр ... още
На: 2016-07-16 15:56:03 преди: 2 години / 5 гласа / 21 точки / 0 коментара / 4468 прегледа
Новини: За тези, които следят случая с подсъдимия за редица престъпления Митьо Очите, ще кажем, че здравословното му състояние към този момент е много добро. В момента Очите е без опасност за живота. Настанен е в УМБАЛ "Софиямед" и е подложен на рехабилитационна програма за подпомагане на вертикализацията. Всички тези процедури се налагат в следствие прострелването на Очите. Ще припомним, че по-рано сре ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X