Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Костадин Костадинов: Ще защитаваме Желяз Славов от САЩ с всички позволени и НЕПОЗВОЛЕНИ средства!

Както съобщихме по-рано, исканият от САЩ да бъде екстрадиран Желяз Андреев, бе пуснат от съда, но това далеч не е края на сагата. Той беше освободен от там като все още престъпник – с мярка подписка.

Да, това е най-леката мярка, ако го сравним с различните арести, но той всеки ден ще трябва да ходи да се подписва в полицията, рамо до рамо с всякакви престъпници. Той днес е изведен от съдебната палата в Добрич с белезници, наобиколен от 5 полицаи и още 5 полицаи, които са охранявали залата.

„Гнусна и жалка история, срам за България. Но ние няма да спрем дотук. Утре в 18 ч. сме пред съдебните палати в София и Добрич, а по-нататък ще организираме и други неща.

Няма да допуснем предаването на нашия сънародник, с цената на всички позволени и непозволени средства. Защото днес е Желяз, а утре може да съм аз!

А гербаджийско-патриотичните подлоги на американците ще си платят. Възраждане ще ги накара да си платят!“, коментира случая Костадин Костадинов, който е председател на Възраждане.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-04-11 14:31:34 преди: 6 месеца / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 1059 прегледа
Общество: Окръжният съд в Добрич реши да пусне 29-годишния Желяз Андреев. Той е задържан от полицията по искане на прокуратурата в Маями. Арестът е заради разследване във Флорида срещу 11 души, които са обвинени, че са нарушили ембаргото за търговия със Сирия. Желяз 7 години не е сменил своята адресна регистрация и все още се води по постоянен адрес в Добрич, въпреки че от 4 години живее в София. Защитниц ... още
На: 2017-05-17 11:50:16 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 638 прегледа
Свят: Делото срещу Веселин Марешки трябва да приключи бързо и той да влезе в затвора. Така се изказа  пред bTV Костадин Костадинов, който осъжда лидера на "Воля" за нанасяне на лека телесна повреда. Марешки, който стана и зам.-председател на Народното събрание, накрая реши да се оттегли сам от имунитета си на депутат миналата седмица, преди това да бъде гласувано в крайна сметка се отказа сам от имуните ... още
На: 2017-04-18 15:27:49 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4949 прегледа
Политика: Костадин Костадинов е един от хората, които следя с интерес! Той е една от движещите сили зад новия политически проект Възраждане – много обещаващ и наистина различен. Той е директор на исторически музей, той е истински патриот. А и да ви кажа честно, става за ЧЕСТЕН политически анализатор. Сега сами ще разбере какво имам предвид. Представям ви един него коментар за правителството, което ще ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X