Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Геополитика

Костов в истерия: Русия прекрачи всички възможни граници! Трябва да ги накажем и да се отбраняваме!

Иван Костов обяви санкциите срещу русия като начина да се каже на Русия, че е прекрачила границите, които никой не трябва да прекрачва. Той изговори една камара глупости пред BIT.

Критикува сравнението на намесата на Русия в Украйна със ситуацията в Косово. „…там не е влязла нито една европейска страна, нито републиката е станала губерния на ЕС“, коментира той.

«Косово е на косоварите и е в следствие на една политика на геноцид, на насилствена депортация, която Милошевич проведе срещу косоварите. Той заплаши ЕС тогава. Миграционната вълна беше с потенциал да стане 1,8 млн. души. Такава вълна щеше да породи само един диктатор, какъвто беше Милошевич. Но това нищо общо с това да влезеш в Крим с войници, да проведеш избори и да анексираш територията за себе си.» -категоричен е политикът.

Той определи, че президентът на България си няма представа какво са санкциите. Не било вярно, че те вредели на Европа и на Русия, защото санкциите са срещу точно определени хора, които участвали във военните действия и анексите.

«Отговорът на Русия не предизвика никакви щети на световната търговия. Качествените стоки си намират пазари веднага. Загубите на българското земеделие са 12-13 милиона.» — добави още той.

Колко са 12-13 милиона, нищо работа, жълти пари (може би за Иван Костов са такива, но не и за земеделците и крайните потребители).

Костов е много притеснен от възможността Русия да влезе във Студена война, защото щели да използват превземане чрез инвестиции, поемане на контрол, водене на пропагандна война.

Той обвини всички български медии, че са на мнението на Русия и, че не отбраняват

„От всички политически партии и лидери у нас няма нито един, който да защитава евроатлантическата кауза в тази конфронтация с Русия. Нито една партия не го е включила в програмата си заради обществените нагласи», каза Иван Костов.

Ами нали за това са политиците, да представляват обществените нагласи. Това е в основата на представителното управление, народа избира представителите си на база на своите нагласи.

Рейтинг: 2.5 звезди | 2 гласа | 5 точки | 7 коментара | 26399 прегледа
Публикувано на: 2017-02-23 17:22:23
Във:
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Някой и никой На: 2017-02-24 16:32:09 Хaресва ми 3
guest-coment-1327
Полукръв продажна. Това е за убиване и цялото му семе. Не заслузават да живеят такива изверги.
Нищо добро нее направил през животаси.краднал и лъгал е през целия си живот. Той и неговото правителство разбиха майка България
№ 2 Добавен от гост: съдия На: 2018-03-18 20:58:58 Хaресва ми 10
guest-coment-1329
Тоя циганин Костов-ДА СЕ ОБЕСИ
АКО НЕ ДОКАЖЕ ПРОИЗХОДА НА МИЛИАРДИТЕ,КОИТО ПРИТЕЖАВА !!!!
№ 3 Добавен от гост: ogi На: 2018-03-18 20:48:16 Хaресва ми 5
guest-coment-1335
Алоооо простаците с промити мозъци №1 и №2.....какви безродници сте бе зомбита....
№ 4 Добавен от гост: Николай На: 2017-02-24 22:03:38 Хaресва ми
guest-coment-1337
Господин предател и Долна зган ти и цялото ти продажно и безочливо семейство Костов може ли да ми обясниш ти крадливо псе от каква националност са Косово некадърен простак.благодарение на Русия ти и твоята курвинска фамилия крадяхте заштото те и с България построиха заводи авиокомпании и тебе псе те изучиха и ти преподаваше историята на комунизма в университети те в София .поне малко имай достойнство Американска марионетка
№ 5 Добавен от гост: Пепи На: 2018-03-18 20:48:42 Хaресва ми 6
guest-coment-1344
Мръсен долен крадлив мошеник.Такива като теб на кол трябва да бъдат набучени.Ти съсипа икономиката ни,краде и натрупа милиарди долна твар,но и ти ще си получиш заслуженото,господ не прощава на мошеници като теб.
№ 6 Добавен от гост: Атос На: 2018-03-18 20:48:52 Хaресва ми 1
guest-coment-2191
Другарю Костов,
Ти наистина си много тъп и късоглед, за да може даже само да си помислиш такава глупост. Но то е нормално за теб и такива като теб, които продадохте държавата ни. Европа не се интересува от бедния български народ, но само малоумници като теб могат да го повярват!
№ 7 Добавен от гост: На: 2018-03-18 20:49:01 Хaресва ми 1
guest-coment-2193
Да не чака Костов ами да изпраща родата си в Донбас деца, зетьове, внуци, племенници , братовчеди с оръжие в ръка, да изтрепят гадните руснаци.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Костов в истерия: Русия прекрачи всички възможни граници! Трябва да ги накажем и
На: 2015-11-03 17:43:06 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2059 прегледа
Идването на Миграционната криза в Европа даде старт на напускането на Меркел от политиката. Тя даде ясен знак, че трябва да се прости с властта. Желязната лейди, която до скоро командваше твърдо, сега се моли на страните от съюза да поемат бремето, което тя сама направи. Суровата истина е, че дори приближените до нея лидери не са съгласни с нейната политика. В самата Германия нещата не стоят по р ... още
На: 2016-07-03 09:48:20 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 551 прегледа
В Европа всички започнаха да се отбраняват, но не е ясно от какво. И ние с останалите овци отбраняваме нещо от някой, който уж ни заплашва. Накрая от толкова предизвикване към суверенна държава наистина ще трябва да се отбраняваме и тогава вече сме заг'инали. Доволен от нашата "отбрана" Даниел Митов, министърът на външните работи нееднократно го заяви по един или друг начин на срещата Съвета на м ... още
На: 2016-10-01 15:55:18 преди: 1 година / 5 гласа / 12 точки / 0 коментара / 527 прегледа
От няколко дни се говори за това как бившият министър-председател Иван Костов е успял да си прибере парите от КТБ. Неофициалната информация е, че той е използвал квесторите, за да подмени договора си. Така успяла точно навреме да вземе гарантираните 100 хиляди лева от фалиралото КТБ, ей така по бързата процедура. Очаква се потвърждение или опровержение на информацията по официален път. Едно е си ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X