Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Красивата Луиза Григорова размаза политическия елит в емоционална изповед!

Актрисата Луиза Григорова бе намесена в обществена дискусия по отношение номинирането и от „Да, България“ да стане депутат. Около това нещо стана огромен скандал и красавицата реши да сложи край на всички спекулации. Тя разби не само тези, които искат да я намесят в игрите си, но и целия политически елит. Това е една истински емоционална изповед!

"Аз живея в Абсурдистан, където първо се пише, а после се пита, където фейсбук е "Официален Инфрмационен Блок" не само за обикновения българин, но и за Националните ни ефири. Е, добре тогава, информирам: Няма да бъда част от никоя партия, под никаква форма. Едно от нещата, с които се занимава МОЯТА работа е да обединява хората, работата на политиката в България е да ги разделя. Наскоро мой приятел ми каза, че живеем в абсурдни времена, където никоя жаба си няма гьол. Толкова е прав!

Заради разпространилия се слух, че ще се кандидатирам за депутат, се създадоха много дискусии и забелязвам, че една от основните теми за обсъждане е: "Какво място в Парламента има 27 годишна актриса? И не трябва ли там да влизат хора икономисти, юристи или други, които имат опит в политиката?". Ето сега и отговорът: "Право да бъдат избирани за народни представители имат българските граждани, които са навършили 21 години към изборния ден включително и нямат друго гражданство, с изключение на поставените под запрещение и на изтърпяващите наказанието лишаване от свобода." - чл.3 ал.2 от Закона за избиране на народни представители.

Аз, Луиза Григорова, съм преди всичко ЧОВЕК, а АКТРИСА е моята професия. Напоследък думите "актьор" и "млад" се употребяват в смисъла на "малоумник" и "некадърник", което доста ме озадачава.

Когато, например, започва Кубинската революция през 1952 г. Фидел Кастро е на 26, а когато по-късно през 55-та се събира с Че Гевара, последният е на 27 г. Да, защото революцията и промените се правят от млади.

Искам да съм от жабите, които си знаят гьола! Моят гьол е сцената, а сцената е моята трибуна, не Парламента. Един актьор проповядва истините, в които вярва от сцената. Там е силата му. Аз вярвам, че съм добър пример за младите хора. Виждам пред очите си как млади момичета и момчета се влюбват в театъра, вдъхновяват се, искат да научават повече, четат, мислят, търсят контакт с мен, искат съветите ми за бъдещото си развитие, не за гаджето от другия клас, пишат ми писма, стихотворения, есета. Ето това е безценно!

За много кратко бях повярвала, че Спасение в България има и дори, че аз мога да бъда част от това спасение! Не! Спасението излита на всеки 30 минути от първи и втори терминал. За съжаление."

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-24 16:19:47 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 928 прегледа
Ще бъда кратък! На излъчването по-долу може да гледате дебата между големи лица в родната политика и хората на Слави Трифонов по отношение въвеждането на мажоритарна изборна система. Гледайте, информирайте се, споделяйте навсякъде. Трябва да покажем, че следим и, че се интересуваме. Така т.нар. политически елит ще е принуден да зачете волата на народа! Ние искаме мажоритарен вот и ще го получим!! ... още
На: 2016-11-28 12:10:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 650 прегледа
Топ манекенката Глория Петкова се изказа относно Явор Бахаров. Атрактивната хубавица, която бе сред най-ярките участници във ВИП Брадър този сезон, не пропусна да разбули истината за връзката си с актьора, след като си тръгна от предаването, пише "България днес". Глория е гневна, че актьорът си е позволил да пуска слухове, че двамата са имали близки отношения. Оказва се, че двамата никога не са би ... още
На: 2017-11-01 16:09:46 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 714 прегледа
Вътрешният министър Валентин Радев обяви взимането на тежка мярка за сигурност по случай председателството на ЕС и политическия елит, който ще идва у нас. Ще се обособят зони без автомобили – около НДК, Техпарка и хотела, в който ще са настанени. Това обяви той по време на блиц контрол в ресорната комисия в НС. Причината са притеснения на народните представители от атентата в Ню Йорк, който ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X