Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Кръв и бой искат протестърите: Асен Генов, Манол Глишев и Петко Ковачев

Партизански акции кроят Асен Генов, Манол Глишев и Петко Ковачев „Кръв”, „ защо се отделихме от пичовете с качулките, а не им помогнахме”, „няма да има публичен призив за бой, за да не научат ченгетата” – това е част от комуникацията във фейсбук между някои от организаторите на така наречените „протести в защита на Пирин”. Сред тези хора са и представители на „зелените”.

До момента полицията и службите за сигурност не упражняват своите законови правомощия, за да пресекат случващото се. „Труд” досега на няколко пъти показа, че става въпрос за политически акции, чиято цел е дестабилизация на страната, но правоохранителните органи все още не реагират.

Доскоро организаторите на протеста, които официално са коалицията „За да остане природа в България”, отричаха да има политика и че всичко е екология.

Във фейсбук един от лидерите на коалицията, Тома Белев, заявяваше, че „За да остане природа в България” не се занимава с политика. Но на 2 февруари Белев обяви в интервю: „Да това са политически протести”. Малко по-рано същият ден, в който излезе интервюто с Тома Белев, протестите тръгнаха към радикализация. Познати лица от предишни улични недоволства, като Асен Генов и Манол Глишев, обявиха в социалната мрежа, че няма да стане с „разходки”.

Ето какво написа Манол Глишев: „Да, протестът е политически. И пак да. Искаме властта. Аз я искам. Не е важно дали я искаме наистина, дали аз я искам наистина”. В друг пост той пита – „А ако вземем властта с кръв”?

А в предишни дни Генов обясняваше, че по време на протестите през 2009 година, хората на площада се били „паркетни протестиращи”, не са „помогнали на пичовете с качулките”. Сегашните шествия трябвало да се политизират, а не да се екологизират.

Друг лидер на протестите, Петко Ковачев, в различна фейсбук-дискусия отвърна на призивите за безредици с „Няма да има призив за бой публично. Аман от желаещи ченгетата да научат преди вас”.

В същото време Ковачев лееше ругатни срещу еврокомисаря по регионално развитие Корина Крецу (виж снимката в галерията), която докато беше на почивка у нас подкрепи решението на правителството от 28 декември за развитието на зимния туризъм. Ковачев нападна и председателя на Еврокомисията Жан Клод Юнкер, който демонстрира приятелски отношения с Бойко Борисов. (виж снимката в галерията).

Странна подкрепа: Коя е Ска Келер и защо идва да иска оставки

Както „Труд“ съобщи, на днешния протест на „еколозите“ ще присъства и съпредседателката на групата на Зелените в ЕП Ска Келер. Все още няма отговор като каква тя ще иска оставки на български министри и ще блокира кръстовища.

Всъщност Келер е добре позната у нас. В България тя беше през 2015 година, като говорител на ЕП по темата за бежанците. Тогава обяви, че българското правителство трябва да е по-отворено за прием на мигранти.

Ска Келер е и привърженик на идеята бежанците да бъдат разселвани само в страните от Източна Европа, в точа число и България.

Източник: Канал 3

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-07-06 19:17:48 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 200 прегледа
Новини: Успях да открия кадри от спречкването на протестъра Манол Глишев и полицията. Едни хора казват, че това е театър, че той се прави на тормозен, други не пропускат възможността да нападнат родната полиция. Глишев е известен с появата си по всякакви протести и палаткови лагери, той е много активен в борбата срещу правителството, но и много провокативен. Понякога си служи с не много популярни мерни. ... още
На: 2016-06-30 10:13:42 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1617 прегледа
Геополитика: За пореден път бе даден национален ефир на национален предател. В студиото на Здравей България по НОВА, бяха изправени един срещу друг психясалия Асен Генов от пристрастна мрежа и Страхил Ангелов, за да спорят за посещението на рокерите от руския клуб „Нощните Вълци”, които вече пристигнаха в България. След огромно и гнусно пенявене ( нормално за платените соросоиди от америка за бълг ... още
На: 2015-04-16 11:06:39 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 4122 прегледа
Политика: Ужасяващо нагло и арогантно този господин Манол Глишев, поруга историята ни и обиждаше Нешка Робева в ефира на БТВ при Антон Хекимян в предаването тази сутрин по БТВ. Фейсбук, полудя след като видя видеото и страшно много хора се разгневиха. Има страшно много коментари и ще има още повече предполагам. А господинът не стига че поруга историята ни, а на всичкото отгоре се изказа, че Нешка Робева с ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X