Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Край! Пеевски се оттегля от бизнеса си в България

Делян Пеевски разпространи днес офицално писмо, в което обявява, че приключва с бизнеса си в България и няма намерение да участва в никакви съвместни проекти с когото и да е. Пеевски се оттегля и от отказва и от придобиването на активите на фалиралия врачански торов завод "Химко".

Ето „кървавото” писмо на Пеевски:

"Считам за недопустимо в държава членка на Европейския съюз чрез натиск и негативни кампании да се унищожава бизнеса, да се злепоставя доброто име на български фирми и да се възпрепятства дейността им.

Нека политическите ми опоненти и тези, които продължават да злословят срещу мен, бъдат доволни, че са постигнали целта си – аз се отказвам да участвам занапред в български бизнес проекти, за да запазя от унищожаване всеки потенциален мой бизнес партньор, който би бил нарочен като "свързан с Пеевски”, посочва депутатът.

"Необоснованият политически натиск и продължаващата медийна кампания против мен, изострена в последните седмици и отразяваща се изключително негативно, както върху дружествата, в които имам участие, така и върху други стопански субекти, с които нямам никаква връзка, ме накараха да се откажа от по-нататъшно приключване на сделката за закупуването на активите на "Химко“ – Враца".

Надявам се, че това мое решение ще позволи на други инвеститори, достатъчно сериозни, да придобият активите на "Химко” – Враца и да реализират инвестиционна програма за възраждането на предприятието, която да защити по най-добрия начин интересите на северозападния регион, който е един от най–бедните в страната”, заключава народният представител.  

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 763 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-08-27 16:17:28 преди: 3 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 3040 прегледа
Новини: ГОРЕЩА НОВИНА! Дилян Пеевски изкарва бизнеса си на светло и напуска политиката. Спряганият за един от най-големите престъпници в България легализира участието си в Булгартабак и медиите. Източници потвърждават, че излизането на светло е заради намеренията на Пеевски да напусне парламента и да се отдаде на бизнеса си. От днес той е собственик на две компании, които майка му Ирена Кърстева основава ... още
На: 2015-08-30 19:46:29 преди: 3 години / 4 гласа / 14 точки / 1 коментара / 4284 прегледа
Политика: В Интернет се завъртя информация, че няколко чужди прокуратури ще нанесат сериозен удар на Делян Пеевски. Всичко става покрай приватизацията на „Булгартабак“ и опитите на депутата от ДПС да изкара бизнеса си на светло. Прокурорите имат подозрения за СЕРИОЗНИ КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ ОТ СТРАНА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! Конкретно за Булгартабак, Делян е ползвал ОФШОРКИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, за да придоб ... още
На: 2016-02-12 13:17:00 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1104 прегледа
Политика: Данъчните са започнали проверка във фирмите на Делян Пеевски. Те разкриха, че ревизиите са във връзка с последните сделки, сключени от бизнесмена и фамилията му. Най-новата придобивка на Пеевски стана през януари. Тогава той купи фалиралия комбинат "Химко" във Враца. Сделката бе извършена чрез фирмата „НСН Инвестмънт”, в която Пеевски държи 90%, а майка му Ирена Кръстева притежава др ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X