Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Купи ли Бойко луксозна къща на любовницата си за 1.6 млн. евро!? Отговорите тук (Видео)

От едно триминутно видео (ще го видите във видео репортажа долу) тръгна мълвата за любовницата на Бойко Борисов и някои други нередности. Видеото е именувано „Да спрем разграбването на България“.

Сашо Диков реши да направи извънредно предаване по темата, за да провери кое е истина и кое не в историята. Той успява да се свърже с Бойко Борисов и да му зададе въпроси за видеото, къщата, манекенката Борислава Йовечева, негови коментари за любовта в предишни интервюта, връзката му с фирмите и лицата споменати във видеото и най-вече, дали има дете от спомената госпожица.

Писмото до Борисов може да видите в самото видео. Прави впечатление, че на записите на двете каки Янева и Ченалова се споменава за любовницата на Борисов и къщата и в Барселона.

Става ясно, че доста неща във видеото са безспорни факти. Вижте как експертите тръгват по следите на парите, срещат се с истинския собственик на къщата. Стегнете коланите и се потопете в това разследване на ЕвроДикоф.

По едно време се стига до интервюто и със собственика на имуществото и ще ви кажа само, че то беше много разгорещено и според господин Чаушев минаващо границите на неписания морал. 

Бойко Борисов се опитва да мине по тънката линия с фалшивите новини за гръцкия му остров, но тук както казахме, доста от фактите са неоспорими. Много е интересно. Изгледайте го:

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-17 14:41:25 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1374 прегледа
Видео: По чуждестранните медии се завъртяха кадри то инцидент, в който две жени налагат полугол мъж. Той най-вероятно е извършил прелюбодействие, за което жена му го налага със стол. Тя се опитва и да го досъблече. Интересното е, че и любовницата се включва в налагането. Очевидци са успели да заснемат видеото. Смята се, че главните герои във видеото са от китайски произход. Тази в черните дрехи е жената ... още
На: 2017-09-10 15:22:35 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 564 прегледа
Новини: Обезумяла съпруга смаза от бой любовницата на мъжа си. Запечатано е на видео, разпространено от The Sun. Извършителката е Дун Лиен, на 34 години, от Виетнам. От известно време е имала подозрения, че мъжът и изневерява. Един ден решила да го проследи и се оказало, че отива при любовницата си. Малко след това тя нахлула вътре и ги заварила да спят заедно. Побесняла, хванала любовницата за косите и ... още
На: 2017-04-19 11:15:05 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 17816 прегледа
Новини: Няма човек, който да не е чувал за леля Гошка, която стана най-знаменитата българска милонерка спечелила от тотото джакпота. Тя си е купила луксозна къща в Мадрид. Тя се намира в един от най-престижните и богати квартали. Имотът е с обширен двор и басейн и Гошка заедно със семейството си ще се пренесе там през лятото. Това разкриха хора от град Искър в Плевенска област. Там е родното място на мил ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X