Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Политика

Лъже Бойко Борисов сложил турска ваксина на племенника си. Да, ама не!

Бойко Борисов обяви, че на неговия племенник е сложена турска ваксина. Оказва се обаче, че това е доста лесно разобличима лъжа. Според Борисов детето е ваксинирано преди 2 седмици.

Бе обявено от здравното министерство, че турските ваксини са използвани още миналата година.Сега се използват френски, според твърденията на Москов и компания. Няма как преди 2 седмици племенникът на премиера да е получил турска ваксина. Има два варианта!

Или детето е получило оригинална и автентична френска ваксина, или ваксините от Турция не са реално употребени. Първото ми се струва по-вероятно. Бойко се опита да бламира скандала с турските ваксини, които по принцип си били окей. Да, ама френският производител гарантира само за 1 от 5-те компонента.

Останалите 4 нямат гаранция. Това ще рече, че ваксината е 50/50. Може да е качествена, може да не е. Пресилено е ваксините да се заклеймяват като негодни, но е безотговорно придобиването на непроверена ваксина, която може да е в ущърб на българските деца. Истината е, че за това си дело Пепи Москов и Боци Борисов няма как да получат прошка.

Както и да въртят, както и да сучат, покрай ваксините има нещо гнило. Особено коло тези против хепатит, които на 100% са забранени. Внасянето на забранено вещество, независимо дали ваксина или наркотик е забранено и се гони от закона със затвор.

Е, чакаме господин Москов и Борисов да влязат в затвора. Другият вариант е да излязат най-отговорно пред хората и да си сложат по една такава ваксина срещу хепатит, но не по начина, който Бойко представа, а наистина. Тези ваксини се слагат и на възрастни. Хайде да ви видим сега, господа!

Източник: ГН

Рейтинг: 2.8 звезди | 4 гласа | 11 точки | 1 коментара | 4070 прегледа
Публикувано на: 2016-01-24 18:24:37
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Лъже Бойко Борисов сложил турска ваксина на племенника си. Да, ама не!
На: 2016-06-21 17:33:25 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 34946 прегледа
Племенникът на Бойко Борисов е наследил мутренското държание на вуйчо си. Във Фейсбук той заплашва всеки, който посмее да каже нещо против Борисов, предават от BIG5. Името му е Димитър Иванов и е син на каката на Бойко. Той кълнял всички заради негативните коментари срещу градината на Бойко в Банкя и скандалното интервю, което даде Борисов в последствие. Той си позволявал дори да ругае хората, по ... още
На: 2017-03-12 12:07:22 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1181 прегледа
Елена Йончева направи коментар на изказването на Бойко Борисов, където той говори как заради нея са харчени луди пари. Тя твърди, че това е 100%-ва лъжа. Беше поканена в bTV, за да разясни ситуацията. "Сега за пръв път гледам записа. Не знам откъде може да си измисли подобни лъжи. Той уронва не само моето име, но петни престижа на журналистическата професия. Аз не чух никаква истина. Документални ... още
На: 2015-10-25 11:31:11 преди: 2 години / 6 гласа / 22 точки / 0 коментара / 5815 прегледа
ЦИК чрез своята говорителка Камелия Нейкова потвърди, че вече са вкарани сигнали срещу нарушението на Бойко Борисов, който разкри тайната на вота си и тънко се опита да агитира. В момента тече заседание, което да реши доколко е съгрешил Бойко Борисов и как да бъде наказан. От ЦИК призовават да се сигнализира за всяка нередност! Очаквайте повече информация по въпроса с Борисов!   ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X