Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Лилето разкри дали я е яд, че не е регионален министър! Проговори и за скъпите чанти!

Лиляна Павлова обяви, че е напълно доволна от новото си амплоа, което напълно отговаря на нейните компетенции, които е натрупала през живота си.

Тя изключително много се е занимавала с европейски проекти, финансиране, координация и това ще и е от голяма полза като отговорник за нашето председателство на ЕС.

Доволна е и, че поста е зает от нейният заместник, който ще продължи започнатото от тях двамата.

По-интересното беше, когато тя заговори за скандала около скъпите чанти, който бе топ тема в последните дни. Тя е много обидена, защото това нещо било пълна лъжа!

Най-скъпата и чанта била не повече от 200 евро! Нямам чанти от по 10 000 лева. Дори и да мога да си ги позволя, не бих ги купила, защото не е редно. БСП може да не са добри в управлението, но са добри в едно – да омаскарят човек. Направиха го класически – през фейсбук, през медии, заяви Павлова.

Пиарката на БСП е част от пропагандната машина, която беше активирана срещу мен. Те не пожалиха начини и средства, за да я активират. На всички ни беше неприятно и обидно. Благодаря на Цветанов и Борисов . Те бяха хората, въпреки цялата гнусотия, която се изля, които застанаха зад мен и ме подкрепиха и ми дадоха още по-голямо доверие”, каза още Павлова.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-01 20:36:08 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2175 прегледа
Новини: Пиарката на лидера на БСП Корнелия Нинова-Бояна Бозаджиева напиша статус във Фейсбук, в който дава добра оценка на цялостния стил на Лиляна Павлова, но изтъкна един доста притеснителен факт и подчерта съществуването икономическата криза, в която се намираме в момента у нас. Стана ясно, че чантите на Павлова и са на стойност около 17 000 лева. Явно наистина цени лукса и скъпите предмети и за нея е ... още
На: 2016-06-16 15:55:15 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 792 прегледа
Новини: Състоянието на Митьо Очите продължава да се стабилизира. Според 24 часа той вече е в съзнание и е направил опит да проговори. При вида на своите дъщери е реагирал и е произнесъл няколко срички. Все още заваля говора. Медиците са на мнение, че темповете, с които се възстановява той са завидини. Очите вече диша самостоятелно, вече е в съзнание както казахме има стабилни жизнени показатели. Приятелк ... още
На: 2016-03-30 18:31:06 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1008 прегледа
Геополитика: Финансовият министър на САЩ Джейкъб Лю разкри истинските намерения на САЩ, що се отнася до санкциите срещу Русия. Те са насочени изцяло към центровете на властта, които вземат решения за Русия. Икономическите санкции са едно от най-мощните оръжия, които САЩ има срещу страната. „Ние не трябва да се отказваме от прилагането на санкциите, защото те забавят икономическия растеж”, каза той ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X