Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Лорънс ще бъде съден за 200 изнасилвания, които направил заради нова болест, която става масова!!!

Искам да ви разкажа за странната история на един мъж и неговата любовница. Мъжът ще бъде съден за 200 изнасилвания на жената, които извършил заради болест, която става все по-популярна, дори в България.

Той е Лорънс Барили и ще се изправи пред съза в Глазгоу. 35-годишната жена, която е била негова любовница, твърди, че той я е изнасилвал стотици пъти. Случвало се почти всяка нощ, а на сутринта не помнил нищо. Всичко станал в периода между септември 2011 година и октомври 2012 година, предават от Дейли мейл.

"Събудих се, защото той правеше секс с с мен. Действително не знаех какво да си мисля. Първоначално сметнах, че е решил да си съживим отношенията", споделя жертвата на престъплението.

Барили не отрича деянието си, но твърди, че е под влиянието на все по-популярна психична болест – се*сомния. Това е разстройство от типа на лунатизма, при което хората правят се*с на сън.

Любовницата признава, че той я е предупреждавал за своя проблем, но въпреки всичко тя не била готова за „изнасилванията, които се случили около 200 пъти“. Към обвинението се присъединява и предишната любовница на Лорънс, с която е бил между 2008 и 2010 година.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2087 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-04-15 10:13:51 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 924 прегледа
Новини: Лорънс Ширак, дъщерята на Жак Ширак, бившия президент на Франция почина на 58 години. Причината е сърдечни усложнения. Последните часове Лорънс изпада в кома и умира. Тя е приета в болница в неделя, заради сърдечни проблеми. Знае се, че в течение на години е имала проблеми с анорексия, а френските медии ни припомнят и опит за самоубийство през 1990 година. Проблемът с анорексия е бил много серио ... още
На: 2016-04-14 14:59:30 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1786 прегледа
Други: Опасна болест по кравите в димитровградско. Започва унищожаването на животните заради заразен нодуларен дерматит. Заболяването е безопасно за хората, но смъртоносно за едрите преживни животни. Нодуларния дерматит при едрите преживни животни води до фатален край и поради това болестта води до сериозни икономически загуби. Двете огнища са в селата Черногорово и Воден. Те са установени при клинични п ... още
На: 2015-09-26 13:00:59 преди: 3 години / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 3359 прегледа
Новини: Вестинк Дейли Мейл съобщава за тревожната статистика бежанците в лагерите да бият и изнасилват жени и деца, да подстрекават към проституция. Заплахата е огромна, тъй като за голяма част от инцидентите не се съобщава на полицията. Мъжете в лагерите смятат непридружаваните жени за общи и се гаврят постоянно с тях. Различни организации за защита на правата на жените и децата съобщават, че те не са з ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X