Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Гласът на народа

Любо Кольовски безапелационно за Лукарски: ВУДУ МАГИЯ ПО БЪЛГАРСКИ

И друг път сме споделяли коментари и материали на Любо Кольовски, той е много добър в тях. Сега искам да ви покажа едно негово нещо от вчера - за родната журналистика, за родното дясно, за родните полицити и тяхното "родно" държание. Приятно четене:

Чета на първа страница, в един дебел седмичник, че лидерът на автентичното дясно, министърът в оставка Лукарски, по време на лов "разстрелял" президента генерал Румен Радев. Чета и виждам снимката на ген. Радев, продупчена от куршуми. Или сачми. Радев, който още не е встъпил в длъжност. Слава Богу, министърът в оставка Лукарски, стрелял с карабина или гладкоцевно ловно оръжие само по портрета на ген. Радев!

В първия момент този сюжет ме разсмя, а после ме потресе. Разсмя ме, защото видях в него някакъв елемент от циганска сватба - на подобни събития се постъпва по подобен начин. Натъжи ме, защото не успях да си представя картината, в която подпийнали сватбари стрелят по портрета на цар Киро или по портрета на лидера си дон Цеци (Цветелин Кънчев).

А ние, уж по-образовваните, по-умните, имаме лидер на "автентичното дясно", министър в оставка от кабинета "Борисов 2", който се забавлява, като стреля в портрета на един човек. Един човек, който след двадесетина дни ще олицетворява държавата и държавността й. Един човек, избран с гласовете на болшинството българи! Един човек с доказана биография и без съмнения към биографията му. Засега.

Не ми се мисли какво би трябвало да очакват хората с десни убеждения, които поради липса на избор, имат за лидер, който не владее личното си отношение, дори и когато става въпроси за инститиция. Човек, който е подчинен на първични инстинкти, а не на лидерски качества, човек - министър в оставка от кабинета "Борисов 2", министър на икономиката. Големият въпрос е дали дясното може да търси своята автентичност в лидерството на Лукарски - човек с юридическо образование, който си позволява да прострелва портрети по време на лов. Аз самият съм ловец и съм бил свидетел на такива "учебни" стрелби, но мишената никога не е била портрет на човек. Който и да е тоя човек. Обикновено се стреля по празни бутилки, каквито примери непрестанно ни дава Холивуд.

За сведение на Лукарски ще добавя само, че в големите, а и в по-малките градове вече има лицензирани стрелбища. Плащаш си и стреляш по мишени, които нямат лица. Тренираш си стрелковите умения един вид. Без да ставаш за посмешище, като разстрелваш портретите на политическите си противници. При това публично и вероятно, надявам се, като си подпийнал. Много ми се иска случката да е измислица и всички ние - читателите, да сме били заблудени. Иска ми се, но ми е трудно да го повярвам.

Източник: ТУК

Рейтинг: 2 звезди | 2 гласа | 4 точки | 1 коментара | 2791 прегледа
Публикувано на: 2016-12-30 14:40:00
Във:
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Demon На: 2016-12-31 16:53:30 Хaресва ми
guest-coment-910
Премиерът трябва да отнеме министерските пълномощия на Лукарски и да натовари с неговите функции един от зам. министрите. СДС да му мислят как да реагират!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Любо Кольовски безапелационно за Лукарски: ВУДУ МАГИЯ ПО БЪЛГАРСКИ
На: 2017-04-17 16:21:39 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1575 прегледа
Любо Кольовски не се стреми да е анализатор и коментатор по телевизионните студия. Той публикува личното си мнение в своя Фейсбук профил - не за популярност. Аз обаче много го харесвам. Без да претендира да е най-големия, той много точно усеща политическата ситуация в България, а и извън нея. Ето поредният му удар в десетката: Аз моля да ми простите греха, че все още съм в състояние да различав ... още
На: 2016-02-21 20:45:52 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2596 прегледа
Нов договор за 96 000 лв. без ДДС е получила от Столичната община фирмата на бащата на икономическия министър Божидар Лукарски, пише в. СЕГА... Това става ясно от договаряне на обществена поръчка без уведомление между Центъра за градска мобилност и фирма "Мусат 2000" ЕООД с управител Цецо Лукарски. Договорът е от 2 месеца, но в последните дни предизвиква интерес в социалните мрежи. "Мусат 2000" р ... още
На: 2018-04-17 16:27:03 преди: 4 дни / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 70 прегледа
Ръкопашен бой и скандали бяха основната част от драматичното заседание на Националия съвет на СДС, което се проведе в Красно село. Лидерът Лукарски пожела партията да се насочи към консервативно-патриотична коалиция с НФСБ. Структури на СДС пожелаха оставката му, като основните лица на опозицията най-вероятно са Емил Кабаиванов и Румен Христов. Хората около ръководството в партията се опитаха да ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X