Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Макрон: сега Путин разбра, че ние не сме само «мили и слаби»!

Бомбардирането на Сирия беше необходимо, за да се възстанови доверието в световната общност, заяви френският президент Емануел Макрон в интервю за френските медии.

Според него неуспешните опити да принудят да се зачитат червените линии доведоха до факта, че руските власти започнаха да смятат западните политици за "мили и слаби".

"Сега Путин разбра, че това не е така" - допълва Макрон пред агенция Ройтерс.

Френският президент Емануел Macron споделя, че убеждава президента Доналд Тръмп да не оттегля войските на САЩ от Сирия, предава Ройтерс.

Той заяви в интервю за френските медии. "Ние убедихме (Доналд Тръмп - InoTV), че трябва да останат още дълго време".

"Също така го убедихме, че е необходимо да се ограничи само до обектите на химическото оръжие", обяснява френският президент.

"Достигнахме точката, в която тези удари бяха необходими, за да се възстанови доверието в общността в света (InoTv)".

Неуспешните опити да се принудят някои да имат уважение към червените линии доведе до факта, че руските власти вярват, че западните политици са "мили и слаби", обяснива Макрон:

"Сега той (Владимир Путин - InoTV.) разбра, че това не е така", завършва френския президент.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2109 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Хахахаха На: 2018-04-18 19:11:46 Хaресва ми 1
guest-coment-2589
Не, сега целия свят за пореден Н-ти път се убеди каква измет са САЩ и слугите им, ръководени от една шепа еврейска сган!!!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-29 20:58:30 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 237 прегледа
Новини: По убеждение на експерти, ейфорията след президентските избори утихна и накрая се установи, че доверието на французите в Емануел Макрон продължава стремително да пада. Според последните запитвания повече от половината граждани не се доверяват на новия президент. За последните 30 дни рейтинга на Макрон е паднал на 14%.  Засега 40% от гражданите на Франция са удовлетворени от работата на Макрон н ... още
На: 2018-06-06 18:01:09 преди: 6 месеца / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 239 прегледа
Геополитика: Ако до преди малко фактът, че разговорът между Тръмп и Макрон по отношение на американските мита се е сбъркал тотално, бяха само слухове по медиите, то сега става ясно колко мащабен е скандалът. Макрон отказа да коментира директно какво са си казали с Тръмп, но буквално го изгаври с цитат на Бисмарк: „Никога не съм разказвал какво става зад кулисите. Защото, както е казал Бисмарк, ако об ... още
На: 2017-05-01 11:48:30 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 951 прегледа
Новини: Кандидатът за президент на Франция лидерът на движение «Напред» Емануел Макрон в интервю заяви, че счита възможен изхода на страната от състава на Евросъюза. Условието за съхранението на Франция в състава на обединението Макрон нарича провеждане на реформ за ЕС. При това политикът напомня, че по време на президентската си кампания той е отстаявал «европейската идея» и политика на ЕС. Но, полови ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X