Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Марешки: Време е пазарът на горивата да бъде ВЗРИВЕН! В началото ме 'съветваха' какво да правя!

Според Веселин Марешки, сега е моментът да се промени пазарът на горивата. Най-накрая виждаме поне малко воля от страна на управляващите, но вятърът на промяната на Борисов не е достатъчен. Пазарът трябва да се превърне в бюря, да бъде взривен.

Ако сега не се случи този обрат, трябва такива хора като Марешки да се явяват като регулатори. Не винаги обаче има кой да свърши черната работа, защото това изисква силни позиции и много пари. Марешки може да си позволи това, защото има голям и развит бизнес с аптеки.

Притеснителното за Марешки е, че до сега бензиностанциите са работили на свръх огромни печалби. Изкарали са толкова пари, че могат да запушат устите на медиите, министрите и депутатите. Вижте само колко време отне на КЗК да признае, че има картел на горивата.

Марешки е бил и съветван, когато е навлязъл на пазара на горивата. Приятелски са го насочили да следи как са цените по другите бензиностанции и да се движи по тях. Такива били правилата на играта в този бизнес.

Бизнесменът обаче е спокоен за едно. Народът вече е видял, че нещата могат да се променят. Малко или много говорим за революционизация на хората. Те ще искат промянта и също ще работят за нея, за да могат да карат на по-евтино гориво.

 

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X