Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Масова промяна в начина на живот се готви да убие между няколко стотин милиона и 1.5 млрд. души!

Не, това не е някоя измислица. Не, това не е опит за всяване на паника. Това е просто един доклад на Световната здравна организация, който разглежда една всеобхватна промяна в начина на живот.

Промяна в начина на живот, която може да погуби до 1/5-та от населението на Земята. В рисковите групи попадат 32% от жените и 23% от мъжете по целия свят. Проблемът при тях е, че не получават и десета част от необходимата физическа активност на тялото.

Животът става все по-малко подвижен и то в степен, която може да погуби адски много хора. Заседяването влошава повечето хронични заболявания. Когато дойдат вирусите и бактериите става страшно, предават от Science Alert.

От СЗО определят броят на възможните смъртни случаи по тази причина да достигне до 1,4-1,5 милиарда души. Колкото по-развити са държавите, толкова по-тежък е проблема – засяга 40% от възрастните американци и 36% от възрастните великобританци.

От 2001 година насам ситуацията се влошава постоянно. Хората се застояват в дома си, не се занимават със спорт. Това се комбинира с ужасна храна. Тази група от фактори може да доведе до гибелта на стотици милиони хора, напълно реалистично.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 174 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-29 13:56:24 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 596 прегледа
Политика: Близо 20 млрд. долара са необходими на световните хуманитарни организации, за да предоставят минималната необходима помощ на бежанците, вътрешно разселените лица и жертвите на извънредни ситуации. Това заяви ръководителят на Службата на ООН за координация на хуманитарните въпроси за Кавказ, Централна Азия и Украйна, цитиран от ТАСС. Броят на мигрантите в света се оценяват на 60 милиона души, а об ... още
На: 2017-02-06 15:44:20 преди: 1 година / 2 гласа / 6 точки / 1 коментара / 13941 прегледа
Новини: Президентът на КНСБ Пламен Димитров обяви на специална пресконференция какви трябва да са доходите в България за издръжка. Сметките показват, че за едно семейство с 4 човека трябват 2250 лева към декември 2016, което се равнява на 562.51 лева – за храна, здравеопазване, жилище, транспорт и образование. И това е за приличен, но не и охолен живот. Статистиката показва, че около 77% от домак ... още
На: 2018-05-31 06:42:28 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 115 прегледа
Свят: Бил Г*йтс предупреди, че хакерите могат да получат достъп до информация за създаването на биологични оръжия. В същото време те са в състояние да създадат смъртоносна болест, която да убие 30 милиона души за шест месеца. Това предадоха световни медии. Г*йтс отбеляза, че светът е напълно неподготвен за пандемия. В същото време лесното пътуване по света ще помогне на вируса да се разпространи невер ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X