Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Криминални

Майка убила бебето си получава 2 г. условно

Майка на новородено, която го убила като го оставила на студа веднага след раждането, получи присъда от 2 години условно с 5-годишен изпитателен срок.

Това съобщи Окръжният съд в Хасково, където казусът на Невена Тенева от димитровградското село Сталево, бе решен на втора инстанция.

На първата инстанция в Районен съд - Димитровград майката получи наказание 2 години затвор ефективно, но сега защинтикът й обжалва присъдата.

На първи срещу втори януари 2016 година Невена родила момиченце в дома си в Сталево. Преди това прикривала бременността си и обяснявала на познати, че е напълняла След раждането майката и на две други деца скъсала пъпната връв на бебето. След това го омотала в парцал, изнесла го навън и го оставила в студа върху куп струпани камъни.

Призори вързопчето вече било замръзнало. Тя го прикрила с боклуци, а след няколко дни го сложила в чувал от въглища.

Почти месец по-късно кметът на селото съобщил в полицията за ширещата се в населеното място мълва за криминално раждане, а в хода на проверката родителката признала за стореното.

Братчетата на новороденото са изведени от дома на майка си още в нощта, когато е разкрито убийството и са настанени от социалните в приемно семейство.

Сегашната присъда на Невена Тенева е окончателна и не подлежи на обжалване или протест.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-05-10 17:33:09 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5323 прегледа
Новини: Във Великобритания трябва да се решава шокиращо дело, което накара медиите по цял свят да говорят. Случаят не невиждан до сега. По време на усложнено раждане, лекарка е откъснала главата на бебе. След това родилката е трябвало да бъде оперирана с цезарово сечение, за да може да се извадят останалите части от тялото на бебето. След това те са пришити заедно, за да може тя да се сбогува с него. Спо ... още
На: 2017-05-28 09:42:15 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 5947 прегледа
Новини: Бебе на 3 седмици загина в нелеп инцидент, т.к. бе оставено от майка си насаме заедно с три питбула. Невръстничето е нападнато от кучетата намира смъртта си, още преди да е успяло да отвори хубаво очи. Телцето е разпознато като Сузана Джийн Мъри, бебе на три седмици. Трагедията се случва в четвъртък. В дома, освен бебето се отглеждат и три питбула. Майката оставя без надзор бебето в люлката за 5 ... още
На: 2017-07-12 17:25:07 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 11158 прегледа
Новини: Не един и два пъти сме ви разказвали за убийството на Милена от Куртово Конаре. Родителите са поискали 400 000 лева кръвнина, а съдът ги определи като частни обвинители. За първи път делото за жестокото убийство влиза в съда. В залата бяха родителите на убиеца Илиян Рангелов, както и родителите на жертвата Милена Данова. Защитата на убиеца пожела делото да се води при закрити врати, тъй като по в ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X