Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Клюки

Майки на първокласници - бесни на Венета Райкова

Родители на първокласници се възмущават, че синът на водещата Венета Райкова Патрик не отговаря на критериите да учи в престижното училище „Пушкин“.

Водещата е ползвала нечестни методи, с които да вкара сина ви в школото, сигнализират недоволни майки. Темата се коментира и в популярен женски форум. Венета Райкова взела решение, че обезателно нейното дете трябва да учи в елитното 133 СОУ „А. С. Пушкин“, където усилено се изучава руски език.

В официалните списъци малкият Патрик е приет в училището на второ класиране със сбор от 35 точки. Амбициозната майка не изпуска възможност да се похвали, че синът й ще учи в едно от най-елитните софийски училища, където и неговият баща Тихомир е получил образованието си.

Родителите на останалите деца са потресени, че детето на Райкова не покрива всичките критерии за прием в учебното заведение. За да го запишат в първи клас, то трябва да живее в района на училището. Освен това мистериозно класиране родителите са отбелязали и друга подробност. Патрик разполага с униформата на школото, преди тя да е официално приета и позната на другите ученици.

Една от гневните майки е била свидетел на разговор между Венета и директорката на училището и именно така е научила , че Патрик се ползва със специални привилегии и ще бъде толериран и при предстоящия учебен процес.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 3125 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-09-20 09:00:36 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 727 прегледа
Венета Райкова е на път да приключи своята телевизионна кариера. Русокосата водеща заяви че няма да се връща на екран в ефира на Нова Телевизия. Въпреки това блондинката си остава отворена вратата някой ден да се завърне в ефир. Искането на Венета Райкова обаче е новото и предаване да бъде със социален привкус. Русокосата водеща скоро ще завърши и трета си книга. След приличния успех на първите ... още
На: 2016-12-13 11:17:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1228 прегледа
"Мъжът ми Тихомир е до мен. Той вярва, че съм невинна, и няма да ме остави. Не се развеждаме!" Това заяви твърдо  бившата водеща Венета Райкова, цитирана от "България Днес". Телевизионерката обори всички слухове, плъзнали из медиите, че със съпруга й са пред развод. Клюката, че Тихомир е напуснал Райкова, плъзна, след като стана ясно решението на съда по делото, което водещият Юксел Кадриев заведе ... още
На: 2018-05-13 15:45:22 преди: 1 седмица / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 260 прегледа
След раздялата си с Тишо, Венета Райкова използва ефирното си време, за да си търси нови задевки. Първо водещата се натисна на Благо Георгиев, а сега се опитва да пъхне и Криско в леглото си. В анонса за следващото им предаване виждаме как директно му предлага да се ожени за нея. Преди месец пък заяви на Благо Георгиев, че от както се е разделила с Тихомир, изобщо не е правила се*с, което си е ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X