Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Забавно

Мъж от 30 години се е хранел само с консерви от страх пред нова храна

34 годишния ирландец Марк О'Коннор, който от 30 години се е хранел изключително само с консервировани макарони от страх да пробва нова храна.

В ранното си детство на Марк му направили операция в резултат, на която няколко месеца го хранили с тръба.

От тогава жителят на Ратот не е ял нищо друго освен спагети и чипсове, съобщава вестник Mirror.

О'Коннор се е родил с вродена аномалия на гръбнака и когато бил на четири годинки му направили сериозна операция.

От тогава ирландецът се боял да се храни с нормална храна.

"Мама се опитваше да ме приучи да се храня с разнообразна храна, но всяки път, когато пред мен се появяваше непознато блюдо, аз се застивах, като вкопан в земята. Мен ме беше толкова страх, само като я померишех. Не се боях само от макарони и чипсове", заявил Марк О'Коннор.

Интересното е, че неполезната диета не е оказала на здравето на ирландца негативно влияние и по думите на мъжа той се чувства прекрасно.

Наскоро обаче се появява голям обрат в живота на О'Коннор. Чрез помощта на хипнотизатор, който му намерила неговата сестра той се отървал от този страх да не яде прясна храна.

"Той работи с мен само 20 минути, като ми каза: "Ти вече не си дете, ти можеш да ядеш всичко, което искаш". И това проработи! Паниката ми изчезна", разказва Марк.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-07-06 19:57:45 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 802 прегледа
Новини: Над 200 килограма хероин бе разкрит на гранично пропусквателен пункт Лесово днес. Сериозното количество наркотик е било маскирано като пратка с консерви за доматено пюре. Хероинът е превозван от камион с иранска регистрация. Шофьорът на возилото е задържан, като се оказва, че същият е иранец. След изследване на пратката се оказва, че хероина е бил с висок процент на чистота за нашия район, дости ... още
На: 2017-07-25 14:15:50 преди: 11 месеца / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 7106 прегледа
Новини: Малкълм Наден е бивш фермер, който е хванат да се крие в зоопарка на Нов Южен Уелс. Оказва се, че той е един от най-големите убийци. По време на престоя си обезглавил галапагоска костенурка, чиито вътрешности изял. Хранел се и с банани, които крадял от слоновете. Спал на покрива на работническото бунгало и ползвал техния грил, за да си готви. Историята ни е разказана от Дейли Мейл. Историята е т ... още
На: 2016-05-08 10:17:14 преди: 2 години / 9 гласа / 33 точки / 0 коментара / 9649 прегледа
Забавно: Ужас, панически ужас, е налегнал Владимир Путин за парада по случай денят на победата утре. Строго секретна информация достигна до Сподели специално от КГБ, че след парада на 6-ти май на Плевню и Тиквич Владимир Путин е в панически страх. Невероятният парад, който сътвориха Бойко и Плевню са стресирали Путин с грандиозната техника и великия главно командваш, което го е накарало да се покрие и дер ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X