Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Мъж в Германия го съдят за убийството на любовницата му с краставица! (плюс 18)

 46 годишният германски гражданин рискува да влезе за 5 год. в затвора за убийство граничещо с абсурда. След като любовницата му умира от задавяне с краставица по време на секс. Двамата сексуални купонджии я използвали вместо секс играчка.

  Оливър Д. поканил у дома любовницата си. Двамата решили да се насладят на своите сексуални игрички използвайки отсъствието на съпругата и дъщерята на Оливър. Преди да се отдадат на ласки в спалнята двамата любовници се подкрепили с четири бутилки вино и много шнапс.

 - Ние често използвахме вибратори, моркови и тиквички в нашите сексуални игрички.- Заявил обвиняемият по време на процеса в град Манхайм.

 Инцидентът се е случил през юли миналата година. Мъжът разказал как в него ден любовницата му се оказало, че няма никакви секс играчки и те решили да вземат от кухнята половин краставица. Първоначално използвали зеленчука пълноценно като секс играчка. В един момент мъжът я сложи в устата и.

 Същевременно той подушил мирисът на дим идващ от кухнята и изтичал да види какво става.

 - Забравих, че сложих парче месо във фурната за храна на моето куче и тя бе започнала да гори. Изтичах в кухнята, нахраних кучето и след това изпуших цигара на балкона. - Разказал мъжът в съда.

 Връщайки се след това при любовницата си Оливър я намерил да лежи на пода и да не диша. Краставицата блокирала дихателните и пътища и тя починала в следствие на задушаване.

 - Опитвах се да извадя парчета краставица от гърлото и, но зеленчукът бе толкова мек, че не можах да извадя всичко. - пояснил на ответника.

 Жената изпаднала в кома и по-късно починала в болница. В съда прокурора нарече действията на ответника небрежност.

 - Той би трябвало да знае, че не може да остави една жена за дълго време - каза прокурорът Райнхард Хофман. ( Явно е имал в предвид с краставица в гърлото)

 Мъжа може да получи до пет години затвор. Съдия е готов да се произнесе по делото в петък.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-17 14:41:25 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1330 прегледа
Видео: По чуждестранните медии се завъртяха кадри то инцидент, в който две жени налагат полугол мъж. Той най-вероятно е извършил прелюбодействие, за което жена му го налага със стол. Тя се опитва и да го досъблече. Интересното е, че и любовницата се включва в налагането. Очевидци са успели да заснемат видеото. Смята се, че главните герои във видеото са от китайски произход. Тази в черните дрехи е жената ... още
На: 2017-09-10 15:22:35 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 480 прегледа
Новини: Обезумяла съпруга смаза от бой любовницата на мъжа си. Запечатано е на видео, разпространено от The Sun. Извършителката е Дун Лиен, на 34 години, от Виетнам. От известно време е имала подозрения, че мъжът и изневерява. Един ден решила да го проследи и се оказало, че отива при любовницата си. Малко след това тя нахлула вътре и ги заварила да спят заедно. Побесняла, хванала любовницата за косите и ... още
На: 2018-04-13 06:33:16 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1457 прегледа
Свят: 42-годишният Андреас Нидерихлер, един от водещите пластични хирурзи в Германия, е обвинен в убийството на любовницата си. Преди орален с*кс, мъжът посипал пениса си с кокаин и след известно време на 38-годишната жена й прилошало, съобщава Daily Mail. Андреас Нидерихлер, главен лекар на клиниката по пластична хирургия в Саксония-Анхалт, намирал момичета за с*кс в сайтове за запознанства. Една от н ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X