Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / За жената

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със с*кса

От фантазии до оргазми и колко време трябва да продължи сесията, 15 въпроса за с*кс, които жените искат да отговарят, но се страхуват да поискат.

С*ксът е върховно удоволствие за всеки човек. Оказа се обаче, че 1/3 от жените се притесняват да зададат всички интимни въпроси, които ги касаят.

„Дамите могат да бъдат много шумни по време на с*кс, но оказа се са притеснително тихо щом стане дума за това да зададат всички интимни въпроси на половинката си, които ги касаят“, заяви с*ксологът Кейт Тейлър.

За да сложи край на това тя помоли неколцина мъже да дадат отговор на всички странно интимни въпроси, които вълнуват жените.

И така, ето няколко от най-странните с*кс въпроси, задавани от жени и чиито искрен отговор дойде от мъжете.

Въпрос: Не е ли лошо, че понякога мисля за някой друг освен моя партньор по време на с*кс?
Отговор
: Фантазиите и случващото се в ума по време на с*кс си е едно безобидно забавление. Но ако мозъкът ви продължава да си представя все един и същ мъж, който не е този, с който правите с*кс, се запитайте защо.

Въпрос: Колко често жените симулират оргазъм?
Отговор
: Да, те много често се преструват, че с*ксът им харесва. Изследване на Durex разкри, че десет процента от жените симулират оргазъм най-малко веднъж седмично.

Въпрос: Оказват ли контрацептивите влияние върху качеството на с*кса?
Отговор
: Истината е, че повечето контрацептиви оказват влияние върху с*ксуалния ви живот по някакъв начин. Поставянето на презерватив да речем за кратко паузира с*кс маратона. Хормоналните хапчета или спиралите пък намаляват естественото овлажнение на жените, а могат да причинят и други инфекции. Най-добре намерете контрацепцията, която ви върши най-добра работа и не ви ощетява от към с*кс удоволствие.

Въпрос: Какъв е средният размер на пениса - и има ли той значение?
Отговор
: Средният размер на пениса е между 13 и 18 сантиметра. Най-скромните измервания говорят за мъжко достойнство, което е било едва 9 сантиметра в еректирало състояние. Но размерът наистина няма значение. Най-чувствителните нервни окончания са около входа вагина, което означава, че допълнителната дължина не увеличава удоволствието.

Въпрос: Колко е нормалната продължителност на половия акт?
Отговор
: Цялото фиаско средно продължава 19,5 минути. 10 минути са за любовната игра, а останалите 9 минути и половина е същинският полов акт. С*ксолозите пък са категорични, че от 7 до 13 минути е най-горещата продължителност на с*кса.

Въпрос: Лош знак ли е, ако не искам да правя с*кс?
Отговор
: Ако това е само временно усещане няма проблем – може да сте уморени, стресирани или просто да не се чувствате добре. Но ако това нежелание за интимен живот продължи по-дълго, то потърсете помощ, защото може да се касае на депресия или хормонален дисбаланс. Разбира се може и просто тръпката с човека до вас да е отминала и затова да не искате да спите с него.

Въпрос: Как да призная на мъжа до мен какво наистина харесвам и искам да ми направи в спалнята?
Отговор
: Просто! Само ни кажете. Ние обичаме да изпълняваме всяка ваша с*кс фантазия и няма да ви упрекнем за нищо, което поискате да ви направим между чарпафите.

Въпрос: Какво, ако искам повече с*кс от моя партньор?
Отговор
: И тук отговорът е просто ни кажете. Няма нищо по-с*кси от жена, която има голямо либидо и не се срамува да си го признае.

Въпрос: Трябва ли да правя с*кс сега, когато съм бременна?
Отговор
: Питайте все пак гинеколога си, с*ксът по време на бременността обикновено е добре. Това е дори едно от най-задоволяващите времена за жените, тъй като увеличеният приток на кръв към тазовата област означава, че оргазмите ще са по-силни от всякога.

Въпрос: Колко дълго след раждането трябва да правя отново с*кс и как мога да се чувствам уверена?
Отговор
: Ако не сте имали усложнения, тогава обикновено е добре да се върнете към с*кса след шестата до осмата седмици след раждането. За по-сложни раждания, винаги се консултирайте с вашия лгинеколог.

Въпрос: На каква възраст имаме най-големи с*ксуални мераци?
Отговор
: С*ксуалният апетит на жените най-много се засилва след като навършат 27 години и достига върховата си точка преди началото на менопаузата на възраст от 45 до 52 години. 

Въпрос: Добре ли е да използва с*кс играчки?
Отговор
: Разбира се. Това ще внесе допълнително тръпка в с*кса. А дори да ги използвате, когато сте сами пак ще е ок./jenata.blitz.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1660 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-12 12:07:59 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 64 прегледа
Здраве: Сезонните афективни разстройства, типични най-вече за есенно-зимния сезон, имат далеч по-сериозни последствия за жените, отколкото за мъжете. Този тип разстройство се изразява в лошо настроение, умора и раздразнителност. То се понася далеч по-трудно от жените, отколкото от мъжете. Непонятни са причините, поради които жените са засегнати от депресия през цялата година. Емоционално-психичните разст ... още
На: 2016-08-16 21:40:54 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1084 прегледа
Лайфстайл: Всеки знае, че мъжете се впечатляват от жените не само от външният им вид, но и от характера и интелигентността им. Това са едни от критериите, които могат да завъртят главата не само на жените, но и на мъжете. Не е тайна, че на мъжете им се подсичат коленете при вида на една умна жена. Ето 10 от най-популярните женски умения, които могат да завъртят главата на всеки един мъж: 1. Задълбочен и ст ... още
На: 2018-07-14 08:19:20 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 324 прегледа
За жената: Много често жените се дразним за щяло и нещяло на мъжете. Но нека си признаем - те не са като нас. Затова вместо да се ядосвате, че мъжът до вас не ви слуша и не ви обръща внимание, то знайте, че мъжете слушат жените само за... ШЕСТ минути. Факт е, че мъжете имат селективно слушане! Те могат да слушат внимателно партньорката си само за 6 минути. Тъжната истина е, че отделят двойно повече време, д ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X