Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Мба Гото на 145 години разкрива двете тайни на своето дълголетие!

Сега ще ви разкажа за един мъж, който е доживял до уникалната възраст от 145 години. Той е разкрил своите тайни на дълголетието. Известно е, че възрастта му може да бъде доказана чрез офциални документи. Трудно е на човек да повярва, че това е възможно.

Най-интересното е, че той не иска да живее повече. Очаква тихата смърт да го посети, няма страх, но усеща, че тя го избягва. Как Мба Гото живя толкова дълго?

Роден е на 31 декември 1870 година. В документите му за самоличност това се потвърждава (вижда се на заглавната снимка). Така е записан и в регистъра на остров Ява, където е роден.

Гото е погребал четири съпруги. Живее след смъртта на децата и братята си – 10 човека. Наясно е, че това неговото не е нормално. Децата трябва да погребват родителите си, а не обратното. Всеки ден, който е преживял е бил тежък – прекаран в спомени за хора, които вече не са живи.

Смята, че е доживял толкова дълго, защото хората около него са го обичали истински, а любовта е двигател на живота. Тя дава сила да се справиш с трудностите. Другата тайна е, че животът на остров Ява е доста по-различен. Мба Гото е много търпелив човек, който живеел само, за да си върши работата, да не се ядосва никога, да живее в мир и хармония. На Ява това е възможно.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 3420 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-12-10 16:43:55 преди: 7 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1093 прегледа
Здраве: Един позитивен лъч в днешния ден! Лъч на надеждата, че там някъде се случват и хубави неща, на които също се обръща внимание. В нашия случай става дума, за истинска българка - столетница - жива, здрава и щастлива! Имаме удоволствието да Ви представим баба Вера, която специално разкри тайната за своето дълголетие в ефира на БНТ. Баба Верка всъщност се казва Вера Германова, която освен столетница ... още
На: 2016-09-19 09:29:43 преди: 1 година / 6 гласа / 28 точки / 2 коментара / 34471 прегледа
Видео: Любители на мистичното и паранормалното от цял свят не спират да разпространяват в нета и социалните мрежи видео, в което истински седемвековен вампир, разкрива най-съкровените тайни на прокълнатия си вид. Как се е родил, на колко години е, къде намира жертвите си, може ли да бъде убит и накрая кой известен български политик всъщност е зловещ вампир. Шокиращото интервю е публикувано в YouTube ка ... още
На: 2016-12-08 11:40:43 преди: 1 година / 12 гласа / 57 точки / 0 коментара / 6171 прегледа
Новини: Любители на мистичното и паранормалното от цял свят не спират да разпространяват в нета и социалните мрежи видео, в което нагъл и жесток, високопоставен рептил, разкрива най-съкровените тайни на зловещата си извънземна раса. От коя планета идва, на колко години е, състои ли се от рептили английското кралско семейство и дали Хилари Клинтън, също е гадно космическо влечуго. Шокиращото интервю е пуб ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X