Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Меркел пак си повярва!! Сипе заплахи срещу Източна Европа, ама нещо не е познала! Да си....

Канцлерът на Германия Ангела Меркел направи много сериозно изказване по адрес на страните, които не искат да участват в разпределението на мигранти в Европа. Тя използва дипломатичен език, но преведено на наш език, това е сериозна заплаха. С прости думи Меркел казва, че който откаже да помогне с мигрантите ще получи отказ за помощ в друга сфера, предават от Фокус.

„Ако няма солидарност по миграцията, няма да има такава и в други сфери и това ще се отрази зле на европейската кохезия“, заяви Меркел.

Коментарите се считат като насочени главно към страните от Централна и Източна Европа, които получават милиарди евро, за разлика от страните като Германия, но в същото време създават проблеми.

Меркел е на мнение, че в ЕС трябва да има по-здрава основа за миграционната политика, за да е по-просто разпределянето на бежанците.

„Може би ще бъде по-лесно да се постигне подобен механизъм за разпределение в Европа, ако всички други елементи от бежанската и миграционната политика станат по-стабилни“, добави тя.

„Ако успешно се справим с причините за миграцията, ефективно защитаваме своите граници, имаме партньорство с Африка и спрем трафика на хора, тогава недоверието към управляемата легална миграция ще се разсея“, смята Меркел.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-02-06 18:57:14 преди: 2 години / 3 гласа / 5 точки / 0 коментара / 1304 прегледа
Видео: Поне 15 хиляди последователи на ПЕГИДА излязоха на протест в Дрезден! Те възроптаха срещу ислямизацията на нашата Европа. Демонстрацията бе с главна тема оставката на госпожа Меркел. Искат забрана на исляма в Германия и край на политиката за отворени врати към бежанците. "Меркел, взимай си мюсюлманите и изчезвай!", скандираха те и развяваха плакати. Във Варшава също се проведе протест срещу ислям ... още
На: 2017-02-18 18:11:15 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1681 прегледа
Свят: Европейският съюз не може да се справи сам в борбата срещу тероризма, затова сътрудничеството със САЩ е изключително важно. В борбата обаче трябва да бъдат включени и мюсюлманските държави - само те могат да се обърнат срещу радикалния ислям в техните общества. До този "гениален" извод стигна канцлерът на Германия Ангела Меркел в рамките на изказването си пред присъстващите на годишната Конференци ... още
На: 2016-02-09 12:42:54 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1323 прегледа
Новини:  Папа Франциск разкрил пред репортери, как германския канцлер Ангела Меркел с ярост му се обадила и поиска обяснение за сравнявнението му на Европа с "бездетната жена". Написа Кориере дела сера. "Тя беше не малко злобна заради това, че аз сравних Европа с безплодна жена, неспособна да роди дете" .- Пояснил папата.  Изданието съобщава, че думите на папата за изнемощялата Европа изказани по време н ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X