Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Любопитно

Мистериозен разказ: Куче-човек попада под колелата на автомобил и нищо не му се случва

Американската изследователка на върколаци и други чудовища Линда Годфри е събрала много истории за вълкоподобни същества като внимателно селектира и пресява цялата тази информация, вярвайки и доверявайки се само на историите на сериозни хора, които не биха си измисляли и фантазирали. Освен това Линда предпочита да описва случаи, наблюдавани от най-малко двама души. Една от тези истории предлагаме на вашето внимание.

Куче-човек на пътя за Мичиган

Тази история е разказана на Линда от сътрудник на полицията в Мичиган Лаура Лав, която през февруари 2009 г. късно вечерта пътувала с приятелката към дома си по пътя по магистрала 31. Било много тъмно, но фаровете на автомобила осветявали магистралата добре, както и пикапа, който пътувал пред тях.

"Карахме доста внимателно", разказва Лаура Лав, нощта беше студена и безоблачна и ние се придвижвахме спокойно като си говорехме междувременно. Пикапът се движеше с нормална скорост като нас и ние не искахме да го изпреварваме.

И тогава изведнъж ... пред пикапа на пътя излезе странна фигура, а след това попадна под колелата му. Автомобилът кривна встрани, но не успя да избегне сблъсъка и в следващия момент прегази и премина върху съществото. За наша изненада, водачът не само не спря след инцидента, ами веднага набра скорост, явно желаейки да напусне възможно най-скоро мястото на произшествието.

И двете жени нямали време да осмислят инцидента, защото в следващия момент видели как мистериозното същество, което току-що било прегазено от голямата кола, се повдигнало от пътя. Освен това, чудовището скочило така сякаш дори не било ранено - леко и дори грациозно.

"Това очевидно бе чудовище", уточнява Лаура, тъй като имаше кучешки облик с удължена муцуна (като шотландска овчарка коли) и лъвска грива на лъв, но поразителен бе фактът, че съществото се изправи на задните си крака (очевидно кучешки или вълчи), а след това започна да тича на два крака. И толкова бързо, че в следващият момент изчезна в храстите, които бяха в големи количества край пътя.

Карахме до мястото на сблъсък на пикапа и този мистериозен куче-човек, но не открихме никакви следи от кръв. Това толкова ни шокира, че чак до моята къща, ние пътувахме в пълно мълчание с приятелката ми. И едва в кухнята, с чаша силен чай в ръка започнахме да обсъждаме какво се е случило. Очевидно, до този момент шокът ни не бе преминал.

Естествено, приятелката не разбираше кой или какво сме видели, но и двете вярваме, че кучетата-хора са реалност", завършва разказа си Лаура, записан и предаден от изследователка на върколаци и други чудовища Линда Годфри.

Източник: Блиц

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1783 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-04-11 11:23:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 701 прегледа
Забавно: 45 годишната жителка на провинция Цзилин намираща се на северо-изток в Китай е задържана затова, че е запалила повече от десет автомобили на свои съседи, за да си отмъсти за своето загинало под колелетата на автомобил куче. В резултат на личната трагедия на жената в град Чанчун при пожара пострадали не само класически автомобили, но и пикапи, електромобили, както и велосипеди. Кучето на жената б ... още
На: 2016-03-16 14:39:06 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 817 прегледа
Новини: Пловдив, който ще е европейска столица на културата, разполага с един от най байганьовските кондуктори в Европа! Според радио Energy, кондуктор изхвърли от линия 99 двама пловдивчани с тяхното куче водач! Ехаа! Стопаните тръгнали от "Тракия", за да заведат лоялната си животинка до ветеринарен кабинет. Те обаче нямали автомобил и трябвало да използват градския транспорт. Кондукторът обаче бил на м ... още
На: 2017-12-14 12:16:23 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1001 прегледа
Новини: Две румънки се скарали в една от станциите на метрото в Букурещ и в един момент едната опонетка в спора, която е на 36 години блъска 25 годишната си съперница под колелата на мотрисата. Пострадалата отчаянно се опитвала да се задържи на края на платформата, опитвайки се да спаси живота си, но развилнялата се нападателка я ударя в крака, след което я блъснка в гърба и за нещастие жената бива прега ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X