Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

МИЗЕРИЯ И СМРАД! Втора седмица тънем в боклук. Причината...

Пълни контейнери, боклуци, които се разнасят от различни животни, пликчета из поляните и още. Това са само малка част от проблемите, с които жителите на Елин Пелин вече втора седмица се сблъскват. Гледката е покъртителна и повече напомня на ситуация след война, отколкото на нормално селище. 

Причината за натрупалия се боклук се дължи на преустановяването на работата на депото за битови отпадъци на територията на община Елин Пелин, а именно "Регионално депо за неопасни отпадъци на общините Горна Малина и Елин Пелин“. 

След многобройни сигнали от граждани, разговори между жители от територията на община Елин Пелин и заплашване от страна на жителите с активни протести, общината организира среща в сряда. 

От съобщението публикувано в официалната страница на общината, виждаме следното (публикуваме без намеса): 

"Уважаеми граждани,
Във връзка с преустановяване депонирането на битови отпадъци от територията на община Елин Пелин на „Регионално депо за неопасни отпадъци на общините Горна Малина и Елин Пелин“, Ви каним да присъствате на среща, която ще се проведе на 22.08.2018 г. от 10:00 часа в залата на Общински съвет, ет.1. Дневният ред на срещата може да видите тук: http://elinpelin.org/currentNews-3742-newitem.html" 

Ще има ли развитие по казуса с боклука, екипът на Spodeli.eu, ще следи стриктно и ще информира читателите си своевременно. 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-29 09:18:48 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 98 прегледа
Здраве: Може да има втора грипна вълна, предупреди директора на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев. Той напомни, че има и доста случаи на болни ученици заради класните в края на първия учебен срок. „Тази година противогрипните ваксини подействаха“, съобщи Кантарджиев. „Надяваме се все пак случаите на болни от грип да намаляват, но повече яснота ще ... още
На: 2017-06-30 16:16:41 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 37145 прегледа
Новини: Живущи в столичен блок бяха принудени да поставят скрита камера, за да заловят жена, която редовно се облекчава в техния вход. Успяха да я изловят след много сутрини, в които намират една и съща мизерия и смрад. Те първо не знаели, че е жена, но монтираната скрита камера установява какъв е престъпникът. Влиза във входа, вдига полата и действа. В момента във входа са залепени снимки и с призив вс ... още
На: 2016-04-19 19:04:40 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1030 прегледа
Новини: Министерството на финансите излиза с още една невероятна идея, с която да ни щави още. Те предлагат таксата смет да се плаща като купуваме от общината специални торби за боклук, според броя на хората в домакинството. Уж така щял да се определя данъка според това колко боклук изхвърля, а не по данъчната оценка на имотите, но аз не вярвам на нищо. Има няколко варианта за това как точно ще става пла ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X