Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Любопитно

Млада родилка изпадна в кома и две седмици по-късно се събуди като тийнейджър (СНИМКИ)

Докато раждала детето си, сърцето на Шанън Евърет спряло за 68 минути и тя изпаднала в кома. Когато две седмици по-късно младата майка от Южен Уелс дошла в съзнание, станало ясно, че е загубила паметта си. 22-годишната Шанън не помнела последните девет години от живота си и мислела, че е на 13 години.

Преди да роди второто си дете, Шанън направила четири спонтанни аборта. Когато разбрала, че дъщеря й Мики все пак ще си има братче, била на седмото небе. По време на раждането обаче нещо се объркало и част от околоплодната течност попаднала в кръвта й. Това довело до емболия и спиране на сърцето й за 68 минути, съобщава yenisafak.com.

За щастие, и родилката, и бебчето й оцелели, но лекарите били принудени да поставят Шанън в изкуствена кома, от която тя излязла след 2 седмици.

Когато младата жена дошла в съзнание, тя не успяла да познае нито съпруга си, нито двете си деца и се съгласила да общува само с майка си.

"Когато я попитахме къде живее, тя ни каза адреса, на който живеехме, когато беше на 13 години. Тя не знаеше кой е мъжът й и не ни вярваше, когато й казвахме, че е женена и има две деца”, споделя майката на Шанън.

Шанън прекарала още шест седмици в болницата, но паметта й не се връщала. Сега тя живее заедно с майка си близо до съпруга си и двете им дечица. Семейството й прави всичко възможно, за да й върне паметта, но Шанън продължава да не си спомня нищо. Заради продължителното време, прекарано в кома, младата майка останала частично парализирана и сега е принудена да се придвижва с помощта на инвалидна количка.

"Когато Шанън беше в реанимацията, казах на мъжа й, че няма да го коря, ако я остави, но той ми каза, че я обича и никога не би я напуснал”, добавя тя.

Снимки:

Източник: БЛИЦ

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-08-23 06:22:27 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 631 прегледа
Общество: Близки на починалата преди месец родилка в Плевен поискаха екипът, извършил фаталното раждане, да получи адекватно наказание. Вчера бяха обявени резултатите от медицинския одит, който е установил нарушение в диагностиката и лечението на 39-годишната жена. Тя издъхна при планирано секцио в края на юли в плевенската болница. Бебето й е настанено в столична клиника и все още е в кома. Близките на ... още
На: 2017-07-09 17:10:05 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 22518 прегледа
Новини: В петък, късно вечерта, след 11 години в кома е починал много известен българин. Срещнал е края на земния си път в дома си в Гоце Делчев. Това е Нахит Зия, който е бивш заместник-финансов министър. Лошата вест за кончината на Найчо (както го наричаха близките му и хората от града) бе посрещната тежко в целия регион. Той почина на 66 години, като както казахме 11 от тях прекарва в кома. Всичко за ... още
На: 2018-08-20 07:06:05 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 494 прегледа
Свят: 27-годишна жена, пет години след като един неизвестен престъпник я преби и изнасили жестоко, разказа на обществото за ужаса, който е преживяла. Според австралийския вестник Herald Sun атаката се случила през 2013 г. в Мелбърн. Според Хлои преди да я нападне, престъпникът се опитал да говори с нея. Инцидентът променил живота й. Хлои помолила нападателя да спре да се опитва да се запознае с нея, н ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X