Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Любопитно

Млада родилка изпадна в кома и две седмици по-късно се събуди като тийнейджър (СНИМКИ)

Докато раждала детето си, сърцето на Шанън Евърет спряло за 68 минути и тя изпаднала в кома. Когато две седмици по-късно младата майка от Южен Уелс дошла в съзнание, станало ясно, че е загубила паметта си. 22-годишната Шанън не помнела последните девет години от живота си и мислела, че е на 13 години.

Преди да роди второто си дете, Шанън направила четири спонтанни аборта. Когато разбрала, че дъщеря й Мики все пак ще си има братче, била на седмото небе. По време на раждането обаче нещо се объркало и част от околоплодната течност попаднала в кръвта й. Това довело до емболия и спиране на сърцето й за 68 минути, съобщава yenisafak.com.

За щастие, и родилката, и бебчето й оцелели, но лекарите били принудени да поставят Шанън в изкуствена кома, от която тя излязла след 2 седмици.

Когато младата жена дошла в съзнание, тя не успяла да познае нито съпруга си, нито двете си деца и се съгласила да общува само с майка си.

"Когато я попитахме къде живее, тя ни каза адреса, на който живеехме, когато беше на 13 години. Тя не знаеше кой е мъжът й и не ни вярваше, когато й казвахме, че е женена и има две деца”, споделя майката на Шанън.

Шанън прекарала още шест седмици в болницата, но паметта й не се връщала. Сега тя живее заедно с майка си близо до съпруга си и двете им дечица. Семейството й прави всичко възможно, за да й върне паметта, но Шанън продължава да не си спомня нищо. Заради продължителното време, прекарано в кома, младата майка останала частично парализирана и сега е принудена да се придвижва с помощта на инвалидна количка.

"Когато Шанън беше в реанимацията, казах на мъжа й, че няма да го коря, ако я остави, но той ми каза, че я обича и никога не би я напуснал”, добавя тя.

Снимки:

Източник: БЛИЦ

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-09 17:10:05 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 22511 прегледа
Новини: В петък, късно вечерта, след 11 години в кома е починал много известен българин. Срещнал е края на земния си път в дома си в Гоце Делчев. Това е Нахит Зия, който е бивш заместник-финансов министър. Лошата вест за кончината на Найчо (както го наричаха близките му и хората от града) бе посрещната тежко в целия регион. Той почина на 66 години, като както казахме 11 от тях прекарва в кома. Всичко за ... още
На: 2016-01-15 19:54:15 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 4575 прегледа
Видео: Искате истините? Ето ви ги в прав текст изказани от тази млада жена в прав текст како кое и защо се случва, защо има убийства и защо измират младите хора в България не само във Враца, а и в цяла България е така. Чуйте и осъзнайте добре думите и и приемете гневът и защото, ако има спасение за България то е точно в този гняв който трябва да се събуди във всеки българин, а не само да си плещим глупо ... още
На: 2017-07-17 09:35:16 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 33033 прегледа
Новини: Един от очевидците на фаталния побой - Живко Йорданов - довел до смъртта на 18 годишния Алекс от град Бяла предизвика истинска война в социалните мрежи чрез коментари във Фейсбук. Живко публикува линк, от който се разбира, че бабаитите побойници остават в ареста и докато Алекс беше в кома борейки се за живота си, друга ромка коментира (правописът е автентичен): "Takae nisme bes prava 3awtoto sme ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X