Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Клюки

Младеж от Петрич ще лежи 8 месеца в затвора, след като си открадна непълнолетна булка!

Млад мераклия от Петрич си откраднал непълнолетна невеста и след като я представил на своте родители и роднини решил да упражни своите мъжки обязаности, след което дошли нейните родители и настанала истинска война.

Любовта между двамата младоженци пламнала във Фейсбук и завършила с пълен крах за 19-годишният петрички младеж, който се влюбил в 13 годишната ромка от Благоевград.

Те за запознали се в социалната мрежа и постепенно тяхната връзка прераснала в по-сериозна връзка. Младежът започнал да пътува от Петрич до Благоевград, за да се видят.

В края на месец март 2016г. В. М. отново я посетил Благоевград, като предложил на любимата си Анелия да се омъжи за него.

Тринадесет годишното дете приело, след което двамата отишли в дома на младежа, за да я представи на своите родители, както му е реда.

Същата вечер те изпълнили съпружеските си задължения, осъществени по взаимно съгласие, без младежът да упражни някакъв натиск към невръстното момиче.

На следващия ден обаче родителите й пристигнали в Петрич, като вдигнали луд скандал на бъдещите си сватове.

Обадили се на полицията и социалните служби, а малкото момиче се върнало с тях в Благоевград.

Следствие на това, че непълнолетната А. А. не е била в състояние да взема самостоятелно решение, Районният съд в Петрич наложило наказание на младежът от петрич В. М. - лишаване от свобода за срок от осем месеца.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-10 16:15:37 преди: 1 година / 3 гласа / 11 точки / 0 коментара / 3950 прегледа
Новини: Това, което виждате на снимката е Митко Соколов, който на 31 август брутално изнасили 20-годишна цена от село Митино и после я ограби. Окръжната прокуратура на Благоевград поиска затвор между 3 и 15 години. Той е хванал жената на жп гарата в Митино, заплашил я с отвертка да отиде с него към река Струмешница. Заплашил я, че ще я убие и зарови в полето, скоро бил излязъл от затвора. След като я ... още
На: 2018-01-27 17:22:38 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 88 прегледа
Свят: Този от ляво на снимката е британски рап изпълнител под псевдонима Crazy Titch. Той е вкаран в затвора доживотно, тъй като е убил музикалния продуцент Ричард Холмс. Той е успял в затвора да съблазни надзирателка, предават от Дейли мейл. Двамата са хванати на калъп, докато правят се*с в кухнята на затвора. След това надзирателката е била задържана. Тя се казва Джоди Малинс и е била задържана. Не ... още
На: 2016-10-21 15:35:16 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1326 прегледа
Новини: Момичето, за което говорим, е известно само с първото си име Сафия, тъй като е непълнолетна. Тя е обвинена в опит за убийство на полицай, след като го е наръгала в гърба с нож. Тя го нападнала след като поискал личните и документи за проверка. Всичко става на гара в Хановер. Тя е на 15 години, когато става нападението. Освен в опит за убийство, тя е обвинена в подкрепя за чуждестранна терористич ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X