Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Видео

Момче от щатите се простреля на живо в Инстаграм! Брутален инцидент! (ВИДЕО)

Момче от САЩ се гръмна на живо в Инстаграм. Майката на момчето чула някакъв бум, но не могла да прецени какъв е шума. Минути преди това 13-годишното момче изхвърлило боклука. При чуването на шума тя отишла в стаята. Телефонът все още е излъчвал.

"Отворихме врата с ритници. Намерихме го да лежи в локва кръв. Дъщеря ми се разпищя и каза "Мамо, изгаси телефона". Когато понечих да го взема видях, че той предава на живо".

Той държал пистолета и го показвал на зрителите си. Изненадващо се произвел изстрел. Закарали го в болница, но той е починал.

"Пред къщата имаше около 40-50 деца. Предполагам, че това са хлапетата, които са гледали на живо, какво се е случило със сина ми.", заяви майката.

Версията е, че някой от гледащите е предложил на детето да зареди пистолета. Майката е сигурна, че става на въпрос за инцидент, а не за самоубийство. Ще се разследва как се е сдобило с пистолета детето.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 10996 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Пламен На: 2017-07-29 08:26:27 Хaресва ми
guest-coment-2194
Stefani Dimitrova, нищо те се саморазчистват.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-04-10 16:42:21 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 154 прегледа
Няма да повярвате какъв брутален, но абсурден инцидент е довел до това жена да пострада. Имало е разправия и бой на магистрала Люлин в София - на 8 април около 18,30 часа. Преди втория тунел в посока София двама мотористи се скарват с други двама души, които се движат с кола. Потърпевшите от лекия автомобил казват пред полицията, че мотористите, които са момче и момиче, ги блъскат. В резултат н ... още
На: 2017-07-25 15:06:26 преди: 10 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 8980 прегледа
Обдулия Санчес на 18 години излъчила на живо в Инстаграм как кара своята по-мака сестра Жаклин и нейното гадже. Няколко минути след това, Обдулия, която била пияна, губи контрол над колата и се преобръща. Въпреки нараняванията си, тя продължава да излъчва на живо и снима смъртта на 14-годишната си сестра. От ляво на снимката е Обдулия, отдясно е Жаклин. "Аз убих моята сестра. Знам, че ще вляза ... още
На: 2015-09-09 15:35:24 преди: 2 години / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 1475 прегледа
Младо момче на 24 години е било затрупано с тонове земна маса в изперих. Докато е бил на работа днес, той е бил в изкопана дупка, която трябвало да бъде запълнена. Шофьорът на камиона изтървал контрола на камиона, в следствие на което всичката пръст е паднала вътре. Преди малко е открито тялото на загиналото момче. ПОЧИВАЙ В МИР, МОМЧЕ! Прокуратурата трябва да си свърши работата!   ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X