Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Мюлер от партията AFD търгува незаконно нацистки реликви!

В Германия се разрази скандал, около партията "Алтернатива за Германия" (AFD). Наскоро стана ясно, че един от нейните членове - Рудолф Мюлер е продавал в свой антикварен магазин нацистки реликви разпространението, на които е забранено със закон в Германия.

Например, при него е възможно да си купите по поръчка нацистки ордени със свастики или монети, които били давани в концентрационните лагери и гетата.

Според законите на ФРГ германското законодателство забранява, разпространението на нацистки символи и това се наказва с глоба и лишаване от свобода до три години.

Въпреки това, Мюлер в свое интервю пред местният вестник Saarbruecker-Zeitung заявява, че "не вижда никакво морално, а най-малко наказателно престъпление".

Мюлер е изцяло поддържан от членовете на своята партия.

На последните избори на 18 септември в Берлин, партията "Алтернатива за Германия", натрупа повече от 14% от гласовете, изпреварвайки Християндемократическия съюз (ХДС) воден от Ангела Меркел.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-06 10:41:21 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 914 прегледа
Немската полиция е арестувала двама туристи от Китай затова, че те публично са демонстрирали нацистско приветствие около зданието на берлинския Райхстаг, затова съобщава агенция Рейтер с връзка на изявление на полицията. Двамата мъже, на възраст 36 и 49 години, били задържани, след като публично показвали нацистски жестове и се фотографирали един друг пред зданието на Райхстага. По информация на ... още
На: 2017-06-18 11:00:20 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 425 прегледа
Ако глобалното затопляне продължи и не бъде ограничено, то ще прерастне в заплашително огромна емиграция от Африка, предупреди министърът на развитието в Германия - Герд Мюлер. Според него 100 милиона души ще потърсят убежище на места с по-приемлив климат. Мюлер заявава, че Европа я очаква голяма емиграция от над 100 милиона души от Африка, ако не се ограничи глобалното затопляне поне с два граду ... още
На: 2015-09-08 14:04:05 преди: 2 години / 6 гласа / 28 точки / 0 коментара / 14308 прегледа
Днес Москва беше помолена официално от Германия чрез министърът на регионалното развитие Гюнтер Мюлер да помогне в ситуацията с бежанците. Няколко дни преди това и Полша отправи призив към Русия. От посолството на република Полша - Катажина Пелчинска-Наленч, в свое интервю изрази мнение, че: «Това не е само проблем на Евросъюза, а и на Русия. Това, което се случва в Северна Африка, където хората ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X