Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

На колко са ВСЪЩНОСТ? Великобритания в шок след пристигането на възмъжали имигранти като деца от Кале!

Вчера група деца бежанци от Кале пристигнаха в Обединеното кралство. Възникнаха обаче много въпроси какви деца са това. Никой не вярва, че те са на възрастта на дете. Това са си мъже, а властите няма как да проверят каква е възрастта им.

Вчера се появиха снимки на първите пристигнали и много хора смятат, че някой злоупотребява. Консерваторите са бесни. Официалната информация е, че са 14 момчета на възраст между 14 и 17. „Тези не приличат на деца“, избухнаха те. Очевидно е, че са много по-възрастни от 17.

Торите искат да бъде проверена и потвърдена тяхната възраст. Проблемът е, че много от хората в Кале са без всякакви документи – независимо дали са ги изгубили или саморъчно са го унищожили.

Евроскептикът Дейвид Дейвис е сигурен, че голяма част от пристигналите не са деца. Той призова за направа на дентални тестове, които ще помогнат да се установи реалната им възраст.

„Тези млади мъже не ми приличат на деца. Те са доста по-развити. Изглеждат на повече от 18. Аз съм за подкрепата на истински деца, не трябва да се злоупотребява с добрата воля“, заяви той.

„Любопитен съм и защо няма млади момичета. Те са много по-уязвими“, продължи той.

Вече има случаи, в които мигранти се представят за деца и младежи, надявайки се, че не могат да докажат тяхната възраст, за да могат да се озоват в Европа по бързата процедура.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1239 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-25 15:40:01 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 4678 прегледа
Видео: Натискът от бежанците върху пристанището Кале, Франция е факт. Имигрантите влизат незаконно през Великобритания. Около 6 хиляди души чакат там. Властите в града са притеснени, защото това е техният максимум. Кале е задънена улица за икономическите имигранти и техните контрабандисти. Градът се е превърнал в джунгла, но не от дървета, а от палатки и боклуци. Вече храната е на привършване. Властите ... още
На: 2015-12-10 21:17:12 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1396 прегледа
Геополитика: Лидерката на френския "Национален фронт" Марин льо Пен обяви, че ще заведе дело срещу Франция заради ситуацията в Кале, където лагеруват хиляди мигранти, надяващи се да се доберат до Великобритания, съобщава "Асошиейтед прес". Според Марин льо Пен ситуацията в Кале е станала толкова тежка, че кметът издавал пропуски на жителите, за да стигнат до домовете си. Кметът обаче отрече това твърдение. ... още
На: 2016-10-02 09:34:12 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1132 прегледа
Новини: С масови сблъсъци е завършила демонстрация на имигранти във френския град Кале. Около 300 души са участвали в демонстрацията в знак на протест срещу лошите условия на живот в лагера. Полицаите са се опитали да върнат активистите обратно в лагера, мястото им на пребиваване, но по посока на силите за сигурност заваляли камъни. На пазителите на реда им се наложило в отговор на нападението водни оръд ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X