Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

На кой помагат базалните импланти?

Диабетиците, пациентите с пародонтит и пушачите вече могат да разчитат на адекватно лечение с базални импланти, с чиято помощ ще възстановят липсващите зъби, и ще възвърнат самочувствието си. Пародонталното заболяване е свързано с липса на кост, но тук е мястото да споменем, че при базалната имплантология не се изисква процедура по костозаместване.

Базалните импланти са предназначени за всички видове пациенти. Те се понасят много по-лесно от традиционните видове импланти изискващи дълги лечебни процедури и посещения в зъболекарския кабинет. Към всичко това искаме да прибавим и сравнително лесното интегриране на имплантите в най-твърдата зъбна кост, което ги прави здрави и устойчиви.

Тези, които страдат от липса на зъби и се притесняват от този факт, могат да се възползват от иновативните базални импланти. Те са една здрава основа, на която се изграждат новите протези, но този път те няма да се движат и да ви създават проблеми. Конструкцията на тези импланти не позволява на храната да попада под протезата, като ви дава свобода на дъвчене.

Отминаха и времената, когато трябваше да чакаме месеци, за да се пригодят имплантите към организма ни. Сега с базалните варианти всичко става много лесно и бързо. Само няколко дни, след оперативната част по поставянето на съвременните импланти, ще можете да се радвате на новата си и още по-чаровна усмивка. Цента за всичко това е напълно достъпна и оправдана.

И, като заговорихме за пари, то не можем да пропуснем, че лечението с базални импланти излиза в пъти по-евтино, отколкото с двучастовите традиционни видове. Това се дължи на по-малкото посещения в стоматологичния кабинет, а и на самия материал, от който са създадени базалните импланти. Вие получавате модерен дизайн и високо качество срещу достъпна цена.

В обобщение

От както се появиха на европейския пазар т.нар. BOI импланти бележат много успехи. Ние не искаме да им правим реклама, но пък не можем да пропуснем да ви информираме за тази добра възможност да възстановите липсващите зъби в устата ви. В случай, че търсите лесен и ефективен начин за зъбно възстановяваме, то нашият съвет е да обърнете подобаващо внимание на базалната имплантология и нейните неограничени възможности и предимства.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2175 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2014-08-16 12:05:34 преди: 4 години / 15 гласа / 49 точки / 8 коментара / 93316 прегледа
Здраве: Модерната стоматология предлага специални техники по изграждане на нови зъби, дори само с естетическа цел. Ако заложите на базални зъбни импланти, получавате холивудска усмивка и подобрен дъвкателен рефлекс, което означава, че можете да се храните без никакви проблеми. За разлика от стандартните импланти, които се закачат на гъбестата част в устната кухина, то базалните се прикрепят към най-здрав ... още
На: 2014-12-18 13:56:57 преди: 3 години / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 3009 прегледа
Здраве: Базалната имплантология навлиза все повече в България и това не е никак случайно. Последната помага на хора с пълна или частична липса на зъби да върнат своята усмивка и респективно самочувствие. Поставянето на конвенционални импланти може да отнеме доста дълго време, което най-често бива асоциирано със заздравяване на рани и лекуване на пародонтална болест. Когато говорим за базални импланти има ... още
На: 2016-02-14 12:31:54 преди: 2 години / 6 гласа / 24 точки / 4 коментара / 30800 прегледа
Новини: Майка на момиченце с увреждания разкри потресаваща гавра с болното дете у нас. Малката Татяна страда от няколко тежки заболявания. Лекарите препоръчват операция на крачетата, за да може да проходи. Отчаяната Мария Мищенко търси уж най-добрите лекари и попада на доц. Христо Георгиев от клиниката по ортопедия в Горна Баня. Операцията минава уж по линия на Здравната каса, но по думите на самата майк ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X