Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

На проф. Николай Колев му се прищяло агнешко преди Великден, но стана за резил!? ВИДЕО

Дългогодишният нагъл опит на мнозина преподаватели във всички български ВУЗ-ве да извиват ръцете на техните възпитаници беше смело документирана от "Господари на ефира" благодарение на тяхната бивша колежка - адреналинката Ваня.

Бившата адреналинка на "Господари на ефира" Ваня разкри чрез скрита камера как проф. Николай Колев от НСА й предлага секс в хотел срещу взимане на изпит.

Професор от Нaционалната спортна академия предлага да урежда изпити срещу секс или пари. В ролята на студентката, на която е направено неприличното предложение, се оказва Ваня, която бе адреналинка в "Господари на ефира".

Бившата адреналинка на "Господари на ефира" Ваня разкри със скрита камера как проф. Николай Колев й предлага да правят секс в хотел Професор от Нaционалната спортна академия предлага да урежда изпити срещу секс или пари.

В ролята на студентката, на която е направено неприличното предложение, се оказва Ваня, която бе адреналинка в "Господари на ефира".

Професорът директно й казва да си вземат хотел, където да обсъдят проблема и да правят секс.

Според сайта на НСА уважаваният преподавател е навършил 60 години през февруари.

До шокиращата ситуация се стигнало, след като на момичето й оставали да вземе няколко изпита, включително и най-трудния за нея - физиология. Тя се среща с проф. Колев, който й предложил два варианта или да плати, или да правят секс.

Това разкри самата Ваня пред "Господари на ефира".

При повторна тяхна среща тя отива със скрита камера. Техниката запечатва и думите на палавия професор:

- Да се качим в колата и да отидем в едно хотелче.

Момичето пита, какво ще правят там, а той непоколебимо отговаря:

- Как какво ще правим - секс ще правим!

Самият проф. Колев е бивш декан в Академията и е 8 години в нейното ръководство.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 2041 прегледа
Публикувано на: 2016-03-30 08:41:29
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: На проф. Николай Колев му се прищяло агнешко преди Великден, но стана за резил!?
На: 2018-01-24 17:07:03 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1223 прегледа
Помните ли адреналинката Ваня Георгиева, която попадна в абсурдна ситуация с преподавателя и бивш ректор на НСА Николай Колев. Той искаше се*с от нея в замяна на помощ в уреждането на нейното образование. Оказва се обаче, че нелепата и неприятна ситуация не е била единственото на главата на Ваня. Тя се е оказала и подсъдима. Колев е завел дело срещу нея за клевета. "Професор Колев реши да ме съд ... още
На: 2017-04-30 10:40:32 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 753 прегледа
Българските овцевъди не могат да отговарят на конкурентните цени на румънските си колеги. Вносът на агнешко тази година идва основно от Румъния, където изкупните цени са ниски и съответно предпочитани от посредниците. Българските фермери споделят, че освен проблема с конкуренцията с Румъния срещат големи трудности и в отглеждането на агнета, поради липса на достатъчно работна ръка. "Свикнали с ... още
На: 2017-01-21 13:55:57 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1513 прегледа
Емблематичният водещ на Новините по NOVA Николай Дойнов стана татко на момченце. То се е родило на обяд днес в събота. Щастливите родители го кръстиха Марко. Майката и бебето се чувстват отлично и раждането е минало без никакви проблеми, разказва Дойнов. Целият ни екип поздравява двамата родители и им пожелава здраве, радост и много щастливи мигове! ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X