Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

На проф. Николай Колев му се прищяло агнешко преди Великден, но стана за резил!? ВИДЕО

Дългогодишният нагъл опит на мнозина преподаватели във всички български ВУЗ-ве да извиват ръцете на техните възпитаници беше смело документирана от "Господари на ефира" благодарение на тяхната бивша колежка - адреналинката Ваня.

Бившата адреналинка на "Господари на ефира" Ваня разкри чрез скрита камера как проф. Николай Колев от НСА й предлага секс в хотел срещу взимане на изпит.

Професор от Нaционалната спортна академия предлага да урежда изпити срещу секс или пари. В ролята на студентката, на която е направено неприличното предложение, се оказва Ваня, която бе адреналинка в "Господари на ефира".

Бившата адреналинка на "Господари на ефира" Ваня разкри със скрита камера как проф. Николай Колев й предлага да правят секс в хотел Професор от Нaционалната спортна академия предлага да урежда изпити срещу секс или пари.

В ролята на студентката, на която е направено неприличното предложение, се оказва Ваня, която бе адреналинка в "Господари на ефира".

Професорът директно й казва да си вземат хотел, където да обсъдят проблема и да правят секс.

Според сайта на НСА уважаваният преподавател е навършил 60 години през февруари.

До шокиращата ситуация се стигнало, след като на момичето й оставали да вземе няколко изпита, включително и най-трудния за нея - физиология. Тя се среща с проф. Колев, който й предложил два варианта или да плати, или да правят секс.

Това разкри самата Ваня пред "Господари на ефира".

При повторна тяхна среща тя отива със скрита камера. Техниката запечатва и думите на палавия професор:

- Да се качим в колата и да отидем в едно хотелче.

Момичето пита, какво ще правят там, а той непоколебимо отговаря:

- Как какво ще правим - секс ще правим!

Самият проф. Колев е бивш декан в Академията и е 8 години в нейното ръководство.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-24 17:07:03 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2760 прегледа
Общество: Помните ли адреналинката Ваня Георгиева, която попадна в абсурдна ситуация с преподавателя и бивш ректор на НСА Николай Колев. Той искаше се*с от нея в замяна на помощ в уреждането на нейното образование. Оказва се обаче, че нелепата и неприятна ситуация не е била единственото на главата на Ваня. Тя се е оказала и подсъдима. Колев е завел дело срещу нея за клевета. "Професор Колев реши да ме съд ... още
На: 2018-04-10 13:30:17 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 636 прегледа
Криминални: Убийците - рецидивисти Владимир Пелов и Николай Колев, които избягаха зрелищно от софийския затвор миналия вторник, са ходили да се изкъпят в обществената баня в Панчарево. Това е един от последните сигнали към МВР за бегълците. Всеки ден поне по 30 човека звънят в силовото ведомство с твърдения, че са видели рецидивистите. От МВР коментират: „Не подценяваме нито един сигнал, дори да звучи ... още
На: 2018-04-08 14:21:03 преди: 5 месеца / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1043 прегледа
Общество: Водещата на сутрешния блок на bTV за уикенда - Жени Марчева направи нечуван гаф рано в днешната празнична сутрин. Брюнетката тотално се изложи навръх Великден. Тя обърка двата най-светли християнски празника. Водещата Марчева поздрави зрителите с "Честито Рождество Христово". Журналистката бързо успя да реагира на скандалния си гаф, като се поправи с "Възкресение Христово". Евродепутата Николай ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X