Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Напрежението се покачва! Тръмп и Ким Чен-ун си мерят ядрените бутони!

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се подигра със севернокорейския си колега Ким Чен-ун, като заяви, че има по-голям ядрен бутон от неговия.

"Севернокорейският лидер Ким Чен-ун току-що каза, че ядреният бутон е постоянно на бюрото му. Информирайте го, че аз също имам ядрен бутон, но той е много по-голям и по-мощен от неговия, и моят Бутон работи!", написа американският президент в Туитър.

В телевизионно обръщение в понеделник Ким заяви: "Целите Съединени щати са в обсега на нашите ядрени оръжия и на моето бюро има постоянно ядрен бутон. Това е реалността, това не е заплаха", каза Ким Чен-ун, цитиран от Ройтерс.

Тръмп заяви вчера, че наложените на Северна Корея санкции започват да дават резултат, като изтъкна отварянето на Пхенян към Южна Корея.

"Санкциите и "други" видове натиск започват да оказват въздействие на Северна Корея", написа Тръмп в Туитър.

"Човекът-ракета сега за пръв път иска да разговаря с Южна Корея. Това може да е добра новина, може и да не е. Ще видим!", добави той, използвайки прякора, който е дал на лидера на КНДР Ким Чен-ун.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 350 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-08-25 16:44:14 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 123 прегледа
Геополитика: Лидерът на САЩ Доналд Тръмп даде нареждане за отмяна на посещението на държавния секретар в Северна Корея. Майк Помпео трябваше да отиде на полуострова следващата седмица. Информацията е от световните агенции. Първи аргумент за отмяна на посещението на Помпео при Ким Чен Ун е липсата на достатъчно прогрес по отношение премахването на ядрените оръжия на Пхенян. Доналд Тръмп не е доволен от поведе ... още
На: 2018-05-12 13:53:39 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 137 прегледа
Свят: Всички вече са разбрали, че на 12 юни ще има среща на върха между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун – иначе казано между президентите на САЩ и Северна Корея. Тогава обаче може да се случи нещо, което никога не се е случвало до сега в историята. САЩ имат желание да се подпише съвместно изявление. Информацията е на вестник Никей от Япония. Администрацията на САЩ проучва възможността в съвместната дек ... още
На: 2018-05-24 17:19:54 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 750 прегледа
Геополитика: Светът е в истерия от извънредна новина и кърваво писмо на президента на САЩ Доналд Тръмп до Ким Чен Ун за предполагаемата им среща. Оказва се, че планираната такава няма да се състои. "За съжаление, въз основа на огромния гняв и откритата враждебност, изложени в най-скорошното ви изказване, чувствам, че е неуместно по това време да има тази дълго планирана среща", пише Тръмп в писмо до Ким . Тр ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X