Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Наш войник: Българите сме най-добрите войници и история от войната на НАТО срещу Сърбия!

Приятели, искам да ви споделя един военен разказ с нотка на история от реалния живот. Автор е Добрин Петков, споделено в социалните мрежи от Крис Петков. Докато го четох нещо щракна в мен - от яд през какво минава България в момента, но и от гордост какви мъже ражда МАЙКА БЪЛГАРИЯ! Вгледайте се в следващите редове, има много смисъл:

Добрин Петков:
Преди доста години служех в поделения на Радиотехнически войски. Тогава НАТО бомбардираше невинни сръбски граждани и постоянно бяхме в бойна готовност.
Един ден 7 сръбски хеликоптера навлязоха в Българска територия - явно отклонили се след някакви военни действия, почти веднага се прибраха и не е имало бойни действие.
След това в спалното обсъждахме случая и не можете да си представите каква вълна на патриотизъм, на желание за бой и на агресия се отприщи. Войниците, които познавах като кротки, за няколко минути се превърнаха в яростни лъвове!!!
Това ще се случи и сега. Българите сме най-добрите войници в света - винаги е било така!!!
При равни условия сме размазвали всички!!
Паднали сме под робство поради еврейската подлост и природните условия - идиотския ни цар се жени за еврейка, която съсипва държавата, сина и вече не е българин , а евреин - Шишман за нищо не е ставал. Той е продължил пъкленото дело на майка си - даже заселва 20 000 циганина в България!!!
Евреите вкарват в България трупове от болни от чума и пламва страшна епидемия, а от няколко години е суша - България се обезлюдява, разкъсана е на няколко части и живите гладуват!!!
Само заради това Турция ни завзема!!!!
През цялото робство постоянно сме правили въстания и сме се съпротивлявали - милиони Българи са избити или продадени на робските пазари!!!!
Не подценявайте рода си - сила е в нас и скоро ще има пробуждане!!!! Лъвът спи, но скоро ще скочи и горко и на предатели и на врагове на България!!!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-02-15 22:34:24 преди: 2 години / 5 гласа / 23 точки / 0 коментара / 1819 прегледа
Днес много ветерани от войната с увреждания се събраха пред сградата на правителството в Белград! Сръбските военни протестират срещу нарастващото сътрудничество на страната им с НАТО. Според тях бъдещето на Сърбия зависи от сътрудничеството с Русия. За сега няма официално присъединяване към НАТО или желание за такова, но страната започва да е много активна в сътрудничеството с НАТО!   ... още
На: 2018-04-24 14:33:02 преди: 3 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 326 прегледа
На стената ми във Фейсбук се появи реклама на НАТО, която „представя“ нашите специални сили. Рекламата е дълга около минутка и показва няколко сцени като от индийски екшън филм, малко от старата ни техника, каквото не е нарязано и разпродадено и един наш войник, с невероятен английски. Разбира се, една основна част от рекламата е посветена на това да се похвалят американските ни помо ... още
На: 2016-03-02 14:09:09 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 2 коментара / 37384 прегледа
 Народа надделя над политическата власт в Сърбия. След като управляващите започнаха стъпките за приемането на Сърбия в НАТО. Сърбите помнещи кои са им съюзниците и кой ги бомбандира въстанаха като един. И принудиха техните управляващи да променят позициите си.  Настъпи неочакван обрат в НАТО. Страна кандидатка за членство в ЕС се отказа от стъпките за влизане в алианса. Александър Вучич министър ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X