Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Гласът на народа

Наш войник: Българите сме най-добрите войници и история от войната на НАТО срещу Сърбия!

Приятели, искам да ви споделя един военен разказ с нотка на история от реалния живот. Автор е Добрин Петков, споделено в социалните мрежи от Крис Петков. Докато го четох нещо щракна в мен - от яд през какво минава България в момента, но и от гордост какви мъже ражда МАЙКА БЪЛГАРИЯ! Вгледайте се в следващите редове, има много смисъл:

Добрин Петков:
Преди доста години служех в поделения на Радиотехнически войски. Тогава НАТО бомбардираше невинни сръбски граждани и постоянно бяхме в бойна готовност.
Един ден 7 сръбски хеликоптера навлязоха в Българска територия - явно отклонили се след някакви военни действия, почти веднага се прибраха и не е имало бойни действие.
След това в спалното обсъждахме случая и не можете да си представите каква вълна на патриотизъм, на желание за бой и на агресия се отприщи. Войниците, които познавах като кротки, за няколко минути се превърнаха в яростни лъвове!!!
Това ще се случи и сега. Българите сме най-добрите войници в света - винаги е било така!!!
При равни условия сме размазвали всички!!
Паднали сме под робство поради еврейската подлост и природните условия - идиотския ни цар се жени за еврейка, която съсипва държавата, сина и вече не е българин , а евреин - Шишман за нищо не е ставал. Той е продължил пъкленото дело на майка си - даже заселва 20 000 циганина в България!!!
Евреите вкарват в България трупове от болни от чума и пламва страшна епидемия, а от няколко години е суша - България се обезлюдява, разкъсана е на няколко части и живите гладуват!!!
Само заради това Турция ни завзема!!!!
През цялото робство постоянно сме правили въстания и сме се съпротивлявали - милиони Българи са избити или продадени на робските пазари!!!!
Не подценявайте рода си - сила е в нас и скоро ще има пробуждане!!!! Лъвът спи, но скоро ще скочи и горко и на предатели и на врагове на България!!!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 2666 прегледа
Публикувано на: 2017-04-18 14:41:46
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Наш войник: Българите сме най-добрите войници и история от войната на НАТО срещу
На: 2016-02-15 22:34:24 преди: 2 години / 5 гласа / 23 точки / 0 коментара / 1818 прегледа
Днес много ветерани от войната с увреждания се събраха пред сградата на правителството в Белград! Сръбските военни протестират срещу нарастващото сътрудничество на страната им с НАТО. Според тях бъдещето на Сърбия зависи от сътрудничеството с Русия. За сега няма официално присъединяване към НАТО или желание за такова, но страната започва да е много активна в сътрудничеството с НАТО!   ... още
На: 2016-03-02 14:09:09 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 2 коментара / 37382 прегледа
 Народа надделя над политическата власт в Сърбия. След като управляващите започнаха стъпките за приемането на Сърбия в НАТО. Сърбите помнещи кои са им съюзниците и кой ги бомбандира въстанаха като един. И принудиха техните управляващи да променят позициите си.  Настъпи неочакван обрат в НАТО. Страна кандидатка за членство в ЕС се отказа от стъпките за влизане в алианса. Александър Вучич министър ... още
На: 2016-03-11 20:01:59 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1989 прегледа
Вчера, в Белград се случи нещо уникално, публично бяха изгорени знамената на ЕС и НАТО. Събитието се извърши по време на протестна акция поведена от Демократичната партия на държавата и Сръбското радикално крило. Протестът бе насочен срещу конференция на Алианса. Конференцията бе открита във вторник в сръбската столица. Поканени бяха представители на НАТО, както и страните от Средиземноморски диа ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X