Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Нашата баня, нашето място за почивка и идеи

   Днес банята е не само място за нашата лична хигиена, тя е място, където можем да се откъснем от натоварения ден и ежедневните проблеми, да си отпочинем и да съберем нови сили. За това е изключително важно интериорът в нашия домашен „СПА център” да ни зарежда с положителна енергия и спокойствие. Статистики сочат, че човек прекарва средно 3 години от своя живот в банята.

    В миналото в България за най-подходящо се смяташе обзавеждането на банята в бяло, но днес все повече такъв вид интериор се свързва с болнично заведение, а това със сигурност не би могло да ни вдъхне необходимата доза спокойствие.

   Ако разгледаме последните модни тенденции при обзавеждането на бани, ще видим, че разнообразието е огромно. Някои наблягат на романтиката, други на лукса, трети се връщат към дървените бани, типични за миналото. Свободата в избора е огромна и всичко зависи изцяло от нашия собствен вкус, стил и характер.

   Ако сте решили да ремонтирате своята баня, съветваме Ви да наблегнете на цветове и форми, които ви действат успокояващо и в които бихте се влюбили. Топлите тонове създават усещане за уют, но трябва да внимавате с тях, ако помещението ви, предопределено за баня, е малко, тъй като тези цветове създават илюзия, че пространството е още по-малко. Освен красота, обаче, не забравяйте и качество. Ние препоръчваме керамични плочки заради тяхната здравина и огнеопорност. Освен това те са лесни за поддръжка и почистване. Таванът е добре да бъде влагоустойчив, за да бъде по-дълготраен.

   Интериорът в банята трябва да Ви предразполага да бъдете себе си, тъй като именно там можем да останем сами и да отмием умората от натоварения ден, именно там се зараждат гениалните идеи. Затова, когато ремонтирате своята баня, правете го с любов!

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 477 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-22 14:51:13 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1966 прегледа
Други: Облекло, храна и подслон - трите най-важни потребности за дадено лице. Но в един свят, където цените Realty са покачващите се, много от нас живеят в къщи, които имат много малко пространство и изключително малки бани, като по този начин ни принуждава да търсят проекти за баня за малки пространства. 1. Цветовите схеми. Можете да използвате бледи, меки цветове като пастели, неутрални и бели нюанси ... още
На: 2014-08-21 01:10:05 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2780 прегледа
Свят: Ако сте новодомци или сте решили да усъвремените вашата баня, доверете се на дизайн на баня от Keranova. Ако банята ви е с неголеми размери я декорирайте с минималистичен и опростен дизайн. Естетиката не е правопропорционална на големината. Тя има реалните шансове да се получи като по-уютното решение. В нея могат да се утилизират безкрайно много идеи, като например стените да се използват за шкаф ... още
На: 2017-12-30 14:24:41 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 192 прегледа
Новини: Туристически автобус с пътници се е запалил в движение на пътя Карлово - Павел баня, при местността Стражата. Шофьорът е реагирал мигновено и пътниците, около 30, са били изведени навреме от автобуса. Инцидентът е станал около 13.30 часа. И в момента пасажерите са на пътя и чакат да бъдат извозени с друг автобус, който ще дойде от Павел баня. Пожарникарите са пристигнали на място, когато половин ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X