Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

Най-разпространените видове джанти

На всеки собственик на автомобил се е случвало да си задава въпроси от рода на "Кои джанти са най-добрите на пазара?" или "Кои джанти трябва да си купя?" Списъкът с варианти е много дълъг, благодарение на разнообразието от размери, материали, външен вид, производител, следпродажбено обслужване и др. Представяме ви най-разпространените видове джанти: 

 • Алуминиеви джанти - Тези джанти са залели пазара и няма тенденция да излязат от мода скоро. Създадени от алуминий или магнезий, или сплав от двете, те са много леки. Какво означава това за шофьора? Бързо ускорение и минимално усилие при спиране. Това дава по-малко напрежение върху окачването на автомобила, което води до повече сила и устойчивост на пътя. Тези джанти могат да бъдат изработени в различни размери и външен вид.
 • Стоманени джанти — Този тип става все по-малко привлекателен, поради по-лекия и по-красив вид на алуминиевите джанти. Тежестта им е едновременно тяхно предимство и недостатък. Как така ли? Теглото на стоманата дава възможност за по-добро сцепление на пътя, което е чудесно за пътувания през зимата, когато има сняг. Освен това те са икономична покупка, защото са с около 80% по-евтини от конкурентите си.
 • Хромирани джанти – Всеки е наясно с това, какво представлява хромираният завършек. Беше модерен в определен момент - по време на раждането си през 60-те години до началото на 2000-те. Но поради опасната си химическа употреба и приложение, хромът е забранен в някои щати в САЩ и става все по-малко търсен от потребителите.
 • Закупуването на нови джанти може да бъде както вълнуващо, така и голямо предизвикателство за средностатистическия шофьор. Освен това, поради високата цена на някои модели, те са сериозна инвестиция за автомобила. Затова, ако имате колебания, относно модела и размера, който би паснал на вашето превозно средство, най-добре е да се обърнете към специалистите в продажбата и монтажа на джанти Ogi.bg за професионални съвети. Освен, че ще ви отговорят точно и коректно на всички въпроси, те ще ви помогнат да направите най-добрият избор. Освен това могат да ти предлагат и качествени джанти, защото в каталога си разполагат с наистина богат арсенал от модели с различни размери и марки.

  loading...
  Линк:
  Име:
  Коментар: (пишете на кирилица)
  Enter secure code:
  Подобни:
  На: 2015-04-27 18:40:56 преди: 3 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1384 прегледа
  Други: Японският стил е доста популярен на всички ни със своите анимция, комикси, татуировки, интериор и всичко останало, което е по- екзотично. Такива са и плъзгащите се японски интериорни врати, които се наричат още шоджи и освен, че са красиви, те са много удобни. Приплъзващите се интериорни врати в японски стил се отличават имат висока функционалност. Благодарение на тях може да се спести и увеличи п ... още
  На: 2016-11-16 15:18:06 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2078 прегледа
  Здраве: Астигматизмът се изразява в неспособността на окото да се фокусира върху точка или обект поради неестествено изкривяване на роговицата или лещата. Бифокалните контактни лещи за астигматизъм са ефективни за хора, страдащи, както от астигматизъм, така и от пресбиопия или т. нар. старческо далекогледство. Контактните лещи са най-често използваното средство за коригиране и лечение на зрението. Те се ... още
  На: 2018-02-16 09:12:57 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3314 прегледа
  Здраве: Световните диетолози и тези, които вече опитаха много диети често подчертават, че ефективна е т.нар “Американска диета”. Тя се основава на напълно изключване на въглехидратите . Така организмът се освобождава от мастните наслагвания. Колкото по-малко въглехидрати, толкова по-бързо се топят мастните натрупвания . С тази диета няма да бъдете гладни и няма да трябва да се теглите, нито ... още
  Етикети:
  За нас
  Хостинг от Super Hosting
  Правила
  Spodeli.eu във Facebook
  Spodeli.eu във Google +
  Spodeli.eu във Twitter
  ^ За SpoDeli.eu
  BgMdb Филми
  Uni-Web.net
  Womans'Book
  Zabavni.info
  NetSale
  SpoDeli.eu
  BG-Info
  ^ UNI WEB MEDIA GROUP
  Народна медия сподели.еу
  placeholder
  © 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
  X