Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Не на фалшивите новини или „каквото кажем ние това е истина“

Диктаторско звучи. нали? За жалост е жестоката истина. Тази инициатива е започната наскоро от една манипулативна медия, целяща тотално да завземе всичко и да диктува човешкото мнение.

Това е борба не само за пазарен дял, но и тотална цензура на свободата на словото в България и то под диктата на една определена медия, като се опитва да накара изцяло манипулативно хората да не вярват в свободната среда, а именно интернет.

Това е и огромна обида за народа, наречен овце, които не могат сами да преценят кое е истина и кое не.

За жалост обаче, е истина това което ви казвам, тази телевизия станала гигант и промиваща мозъци с некадърните си водещи и изцяло симпатизираща на 3 фланга, се е заела с целта да събори всякакви опозиционни интернет медии със заблудата, която споменах. Не вярвайте на тях, каквото ви кажем ние това е истината.

Жалко, много жалко, че се опитват по този начин очеизбождащо спонсорирани от САЩ телевизии да се борят с медии обективни и показващи наистина всички гледни точки за разлика от други "телевизии" в които, ако ги е следил човек явно си личи, че журналистика няма, а има симпатии на водещите към САЩ, ГЕРБ и Реформатори.

И това, ако не е пристрастие, каже те ми какво е, а мотивите за цялото начинание ви ги описах.

По този повод, ние от SpoDeli решихме да започнем борба срещу свободата на словото и ще изобличаваме всички гнусни манипулации които правят с вас посочените "медии" и призоваваме и другите колеги, които са на нашето мнение и ценят свободата на словото, да застанат до нас.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-04 16:08:39 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 857 прегледа
Новини: Ако си мислите, че скандала и драмата около напускането на Васил Иванов от НОВА са утихнали, бъркате се. Той не се е отказал. Скандалите между него и Сарелска се зараждат с по-голяма сила. Причината е участието вчера на Дарина Сарелска, в което тя говори за борбата с фалшиви новини. Това запали фитила на Иванов, който избухна със скандален коментар. Вижте го! Днес в Здравей България по Нова тел ... още
На: 2018-06-27 17:36:57 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 706 прегледа
Общество: Ръководните фактори на Нова телевизия направиха официално изявление по повод думите на Бойко Борисов от днес. Той отново беше афектиран, че му забъркват името във фалшиви новини, като тази, че си е купил гръцки остров. Днес имаше заседание, на което Борисов се обърна към журналистите и попита дали там има някой от Нова телевизия. След това направи следния коментар: „Умолявам ви – ... още
На: 2018-01-04 08:40:43 преди: 9 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 38 прегледа
Геополитика: Френският президент Еманюел Макрон планира да представи нови законови разпоредби свързани с вълната от фалшиви новини и с тяхната по-ефективна борба. Той планира при евентуално разпространение да се отиде при съдия, който да реши дали даден интернет профил да бъде заличен или уебсайт да бъде блокиран. „Платформите ще имат повече задължения по прозрачността по отношение на спонсорираното с ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X