Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Не всеки, който носи п@лов член, може да бъде наречен мъж - тази титла я заслужават малцина!

В днешно време е много трудно да се определи кой е "истински мъж" и кой е "нищожество в панталони". Първо защото няма точно определение, какво точно е истински мъж.

Второ, защото тези, които трябва да дадат това определение са жените, а те имат различни представи, какъв трябва да е мъжа-мечта.

Истината е, че за да се харесат на жените и да залъжат собствените си тайни комплекси някои мъже слагат фалшиви маски и се превръщат в такива образи, в каквито никога не могат да бъдат в действителност.

Не всеки, който носи полов член между краката си,може да бъде наречен мъж,защото точно в тези объркани времена думата "мъж" вече е титла, достойна за малцина.

Има мъже с малки атрибути, които пораждат в тях вредни комплекси и таят омраза към всеки останал мъж, който ги превъзхожда по някакъв начин.

Има мъже, който хленчат и бягат от тежка работа, защото не била по силите им.

Има мъже, които се плашат от оръжие и бойни изкуства.

Има мъже, които предпочитат женските компании, отколкото да общуват с мъже, защото тогава ще си проличи,че не струват пукната пара.

Има мъже, некадърни за всякаква мъжка дейност и предпочитат да се занимават с женски работи, като готвене и чистене, а на всичкото отгоре по най-хомосексуален начин парадират с тези свои наклонности с цел да спечелят някоя похвала от жените.

Има мъже, които предпочитат да общуват с чужди жени, отколкото със своята половинка, защото те не го познават добре и може да блесне пред тях с фалшив по-висш образ.

Има мъже, които плетат интриги зад гърба на хората, които са им се доверили с цел за собствена облага или за да смачкат опонента си по прикрит начин, защото не биха могли да го направят в открит двубой.

Има мъже, които се представят за жертви след като всъщност са навредили на някого с мръсни лъжи и интриги.

Има мъже, които обожават да клюкарстват и да разпространяват лъжливи слухове повече от някои жени, за да нахранят своето жалко Его.

Има мъже, които никога няма да осъзнаят, какви са нищожества или ако го осъзнават тайно в себе си никога не биха имали смелостта да се променят, а тези жалки човечета предпочитат да обличат образа на съвършен мъж и да постигат целите си не със собствените си усилия, а като мачкат тези, които им пречат с нечестни манипулации и интриги.

Но, те не съзнават, че това "облекло" е твърде тежко за тях и съвсем скоро ще останат голи, сиреч истината за тяхната скрита злоба и завист скоро ще блесне и възмездието ще се стовари върху главите им с върховна сила.

Има мъже, които се презират, че не са успели с нищо в живота и не са извършили нищо полезно за хората, а това създава у тях огромни комплекси, които пораждат скрита ненавист и завист към другите мъже, които са живеели достойно и честно.

Те искат да бъдат като тях, но разбират, че това е невъзможно и тогава за тях другите мъже стават врагове.

Има мъже, които се обграждат с тълпа от глупави фенки, които да ги хвалят и да ги величаят, за да се почувстват поне виртуално, като мъже, след като не могат да бъдат в реалността.

Има мъже, които предпочитат да избягат от трудностите и от битките вместо да се борят и да докажат на себе си, че имат достойнство и чест, дори да загубят.

Има мъже,които имат толкова високо мнение за себе си, че непрекъснато сами изтъкват, че другите са глупаци, а те са гениални умници, че са уникални таланти във всичко, а другите са неспособни некадърници.

Но, това са просто празни лъжи, защото е малоумно да се саморекламираш и унижаваш другите, след като всички виждат, че си жалко същество.

Преди човек да тръгне да съди и оценява останалите, първо трябва да опознае себе си, а съвършени хора няма.

Има мъже, които си мислят, че парите ги правят повече мъже от останалите.Пълна илюзия!

Има мъже, които постоянно се бият в гърдите си, че помагат на другите и злоупотребяват с добрината им, след като цялата им същност е изплетена от егоизъм и злоба.

"Истинският мъж се доказва на бойното поле" е казал генерал Суворов и това правило важи откакто свят светува.

Този, който се страхува за живота и здравето си, не е мъж.

Този,който не е готов да умре за родината и семейството си, жертвайки свойте интереси, не е мъж.

Този, който таи в себе си скрита злоба и завист, не е мъж.

Егоистът не е мъж.

Интригантът не е мъж.

Истинският мъж е боец, които е готов да загуби, но никога не трябва да губи своето достойнство и чест!/Публикувано във Фейсбук: Неделко Маслев

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-06-18 09:19:47 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 19529 прегледа
Спорт: Багата защити честа ни и световната си титла Благой Иванов, известен като Багата затвърди постижението си и остана върха! Не се предаде и запази световната си титла в ММА тежка категория. Боят беше безмилостен, така, както само бойците в ММА могат да се бият. Багата победи Джош Копланд, известен като Пухкавия мечок. Бойците изкараха пет рунда, преди съдията да определи победителя. Мачът се съст ... още
На: 2018-01-29 15:02:36 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 647 прегледа
Спорт: Бронзовият олимпийски медалист от Лондон 2012 Тервел Пулев ще се бие за титла на професионалния ринг. Това обявиха от боксовия клуб „Wiking Boxteam” на официалния си сайт. Мачът на Малката Кобра ще бъде на 24 март в „Edel-optics.de Arena“ в Хамбург. Съперник на Тервел ще бъде Хюсеин Цинкара, който до момента впечатляващ баланс – 7 мача, 7 победи, 7 нокаута. До момент ... още
На: 2016-02-16 15:07:14 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 543 прегледа
Новини:  Много хора мечтаят да са принцове или принцеси и са готови на всичко за да станат. Но се оказа, че не всеки обича да бъде богат и успешен и та има височайша титла.  52-годишният белгийски принц Лоран даде скандално интервю, в което той заявява, че "уморен" от стипендиите възлизащи на 342 хиляди долара на месец. Както и множеството привилегии които му се дават за статутът му на член на кралското ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X