Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Зов за помощ

Нека да помогнем на един българин да живее!

Има ситуации, пред които сме безсилни и към тях спадат трудно лечимите заболявания. За жалост в нашата Родина, затова се говори много, а се прави много малко. Нека да се обединим и да помогнем на Добрин да живее! Той е само на 37 години и е в разцвета на живота си, но съдбата е отредила да се бори с тежко онкологично заболяване - фоликулярен неходчкинов лимфом /Non-Hodgkinв/. В момента той е в 4 стадий, в ремисия и засегнатост 60 – 70%.

Неходжкивият лимфом (НХЛ) е злокачествено лимфопролиферативно заболяване, произхождащо от мутирала лимфоидна клетка.

НХЛ са хетерогенна група неоплазии, които се развиват в тъкани, богати на лимфни елементи. Обхващащи лимфните възли, слезката или мукозо-асоциираната лимфна тъкан (МАЛТ). Ангажират костния мозък, като бързо се генерализират със засягане на нелимфни органи.

Toп онколози твърдят, че някои от пациентите с тази болест се излекуват напълно с някои от вече съществуващите лечения, като трансплантация на костен мозък с радиоимунотерапия или радиоимунотерапия след химиотерапия.

И понеже в Бг здравеопазването е, хазарт се налага всеки един от нас, да потърси по адекватна специализирана помощ от лекари, които имат богат опит особено, ако се налага да се пребориш с подобна коварна болест.

Естествено, затова е нужна финансова възможност, която не е по джоба на всеки и Добрин е един от тези хора, които се нуждаят от такава! Нека да покажем, че в трудните моменти можем да се обединим и да помогнем на този млад мъж да живее!

За всеки един от нас минимална сума от 1 или 2 лева не е голяма загуба! Но, когато се съберем повече хора и помогнем с по 1 лв. ще се събере достатъчна финансова подкрепа, с която той може да ползва адекватно лечение!

Предварително Ви благодарим, за съпричастността и помощта!

Сметките, по които можете да дарите средства са в Банка ДСК:

- IBAN: BG 87 STSA 9300 0022 9317 49, BIC code: STSABGSF в лева;

- IBAN: BG 10 STSA 9300 0022 9317 77, BIC code: STSABGSF в €;

титуляр: Добрин Николов Добрев

PayPal account: dobrinnikolovdobrev@gmail.com

Дарители:

1. Данита Тихомирова Янчева: Дарила - 100,00 лв.;

2. Александър Георгиев Хаджиев: Дарил - 30,00 лв.;

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от: ednabulgarka На: 2016-11-16 15:32:07 Хaресва ми 2
ednabulgarka-coment-73
Ето и акаунт в PayPal: dobrinnikolovdobrev@gmail.com
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-24 09:42:29 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4469 прегледа
Зов за помощ: На 16.12.2015г. публикувахме Зов за помощ - Нека да помогнем на един българин да живее достойнно - Георги Серафимов! Сега искаме да изкажем голяма благодарност от името на Георги към всички наши читатели и кмета на гр. Каварна - Нина Ставрева, за събраната сума от 10 000 лева. Георги заминава на лечение в Турция, защото му предстои спешна операция. Но, винаги има едно голямо НО ..... сумата за оп ... още
На: 2017-07-22 13:06:06 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2835 прегледа
Зов за помощ: Има моменти в живота, пред които всички сме безсилни и към тях спадат трудно лечимите заболявания. За жалост в нашата Родина, затова се говори много, а не се прави почти нищо. Нека да се обединим и да помогнем на малката Габи да живее! Тя е едва почти на 5 годинки, но съдбата й е отредила да се бори с тежкото заболяване, наречено сколиоза.  Ето, какво пишат родителите на момиченцето молейки за ... още
На: 2015-12-16 14:53:35 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 6358 прегледа
Зов за помощ: Има моменти в живота, пред които сме безсилни и към тях спадат трудно лечимите заболявания. За жалост в нашата Родина, затова се говори много, а не се прави почти нищо. Нека да се обединим и да помогнем на Георги да живее! Той е на 54 години и е в разцвета на живота си, но съдбата е отредила да се бори с тежко заболяване, наречено - Арахноидни кисти разположени в гръбначния мозък или по конкр ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X