Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Зов за помощ

Нека да помогнем на едно малко момиченце да живее! ВИДЕО!

Има моменти в живота, пред които всички сме безсилни и към тях спадат трудно лечимите заболявания. За жалост в нашата Родина, затова се говори много, а не се прави почти нищо.

Нека да се обединим и да помогнем на малката Габи да живее!

Тя е едва почти на 5 годинки, но съдбата й е отредила да се бори с тежкото заболяване, наречено сколиоза. 

Ето, какво пишат родителите на момиченцето молейки за помощ всички нас "здравите", защото за семейството е непосилна сумата за лечение:

Здравейте!

Днес получихме резултатите от болницата в Турция. Оказа се, че Габи има и вродена Спина Бифида /за тези, които не са чували за диагнозата: Спина бифида представлява вродена аномалия в развитието на гръбначния стълб и гръбначния мозък, при която има отвор в гръбначния канал, през който е възможно да се подава част от гръбначния мозък/.

Нещо, което до сега не беше открито в България. По тази причина операцията е още по - належаща.

Огромното ни желание в момента е да попитам докторите в София, които ни препоръчаха корсет, дали това щеше да е най-правилното решение.

Трябваше ли, да оставим едно малко дете да стигне до там, че да се нуждае от животоспасяваща операция?

В момента състоянието на Габи е добро, защото сколиозата е все още в ранен стадии, но тя е едва на 4,5 годинки.

Операцията трябва да се направи в най-скоро време и ние полагаме огромни усилия, за да може да съберем необходимите средства - 46 000$.

Благодарим сърдечно на всички, които ни подкрепиха. Вярваме, че с общи усилия ще успеем да спасим Габи!

Нека да покажем, че в трудните моменти можем да се обединим и да помогнем на това българско дете да живее!

За всеки един от нас минималната сума от 1 или 2 лева не е голяма - но, когато се съберем повече хора и помогнем с по 1 лв. ще се съберем необходимата финансова подкрепа, с която Габи да получи адекватно лечение!

Предварително Ви благодарим, за съпричастността и помощта на всички включили се в кампанията - Да помогнем на Габи да живее!  loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-24 09:42:29 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4469 прегледа
Зов за помощ: На 16.12.2015г. публикувахме Зов за помощ - Нека да помогнем на един българин да живее достойнно - Георги Серафимов! Сега искаме да изкажем голяма благодарност от името на Георги към всички наши читатели и кмета на гр. Каварна - Нина Ставрева, за събраната сума от 10 000 лева. Георги заминава на лечение в Турция, защото му предстои спешна операция. Но, винаги има едно голямо НО ..... сумата за оп ... още
На: 2018-03-30 12:11:18 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 1050 прегледа
Зов за помощ: Има ситуации, пред които сме безсилни и към тях спадат трудно лечимите заболявания. За жалост в нашата Родина, затова се говори много, а се прави много малко. Нека да се обединим и да помогнем на Виктория да живее! Виктория Филчева е на 10 години от град София и се бори с много тежко заболяване - диагнозата й е Остеоид-остеома феморис декс. Болестта засяга костите и при нея е на дясното краче - ... още
На: 2016-02-07 11:55:23 преди: 2 години / 5 гласа / 16 точки / 0 коментара / 2651 прегледа
Видео: Другарката Пръмова - Кунева може само да завижда за невероятните познания на това малко момиченце което за толкова малко време знае историята ни повече от нея. Предлагаме, него да направим за министър на образованието, а не националната предателка Кунева, която освен да ламти за постове и пари друго нищо не знае. Слава на бог, че има още такива родители които да възпитават децата си така. Вижте въ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X