Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Невиждан скандал между Зафиров и водещата Цънцарова заради Бенчев, Очите и БСП! (Видео)

Няма официални документи дали Бенчо Бенчев е финансирал партийните структури в Бургас. Това заяви Атанас Зафиров от БСП в ефира на bTV.

"Бенчо Бенчев не е член на БСП - коректен изказ е общински съветник от групата общинските съветници и зам. предсдетел на града, избран с гласовете на ГЕРБ и всички различни политически сили. Странната фиксация върху БСП може да бъде обяснена по съвсем друг начин", каза Зафиров.

"Има ясна позиция, където се дава точна справка, и става ясно сумата, с която той участва в партийния живот. Бенчев дава 70 лева месечно като всички общински съветници", добави депутатът.

Напрежението в студиото стана меко казано горещо и прерастна в спорове и нападки между водещата Мария Цънцарова и госта Зафиров. Водещата го обвини, че той всъщност въобще не отговаря на нейните въпроси.

"Вие сам казахте, че БСП е наливала пари в собствената си кампания", заяви Цънцарова, а гостът й отвърна да не му слага думи в устата.

"Кажете ни колко е струвала тази кампания, това не е кампания извън кампанията на БСП", каза водещата, а Зафиров отговори: "Той е кандидат на БСП в листата, който е водел мажоритарна кампания".

"Тоест не ви интересува как се добира до там", захапа го Цънцарова. Когато той отрече и каза, че се интересува, водещата му каза: "Тогава защо не знаете".

"Такива пари не съм виждал и чувал. Как мога да кажа нещо, което не е факт. Ако са давани такива пари, те са давани в лично качество", каза Зафиров, но опонентката му добави: "...за партийна дейност".

"Защо правите връзка между Очите и БСП - това е много некоректно. Кога Бенчев е станал работодател на Очите и къде е БСП е свързана с това", ядоса се депутатът.

След това гостът държеше да цитира изказване на Румяна Бъчварова, но водещата не му позволяваше, а му връчи листове, доказващи връзката между Бенчев, БСП и Очите.

Зафиров обаче държеше да каже цитата на Бъчварова, че "няма политически чадър над Димитър Желязков" и неколкократно отказа да преглежда връчените му от водещата листове. Накрая Цънцарова се вбеси и го попита: "Успокоихте ли се вече и видяхте ли си малкото листче? Вижте добре какво има отзад".

Депутатът каза: "Престанете с тези спекулации. Фиксацията върху БСП има друга цел. Бенчев в свое интервю сам казва, че има 300 служители". Водещата го секна: "Много трудно забележим служител е Димитър Желязков. Искате да ми кажете, че всичко е точно и не се притеснявате, че Очите е в бизнес отношения с Бенчев". Зафиров отрече: "Не, ние взехме мерки и помолихме Бенчев да напусне общинския съвет".

В скандала се намеси и самата Бъчварова, която се включи по телефона, заявявайки на Зафиров, че се изказва некоректно. Тя беше много афектирана и нападна остро Зафиров, като заяви, че за пореден път човек от БСП говори пълни лъжи./Блиц

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-08-08 16:46:27 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 81 прегледа
Общество: В някои медии се заговори за връзка между Митьо Очите, аверът му политик Бенчо Бенчев и президентът на България Румен Радев. Става на въпрос за една обществена поръчка за охрана на минтиците в Бургас. Тя е спечелена на 17 февруари 2017 година. Тогава току-що всътпилия в длъжност (22.01.17) Радев е назначил служебния кабинет (25.01.2017). Говори се и, че Бенчо Бенчев е участвал активно в кампаният ... още
На: 2018-08-13 07:40:34 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 75 прегледа
Общество: Днес бургаският общински съветник Бенчо Бенчев трябва да се яви в прокуратурата днес, за да му бъде повдигнато обвинение. Паралелно с това се очаква да му бъде наложена мярка за неотклонение. Ако Бенчев не се яви, ще бъде обявен за общодържавно издирване. Бизнесменът бе сред арестуваните при акцията по задържането на Митьо Очите в Истанбул. Именно на негово име били резервирани стаите в хотела, ... още
На: 2018-08-07 18:31:24 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 421 прегледа
Общество: Колаж стана хит в социалните мрежи, удряйки в десетката аферата на Митьо Очите и неговите политически приятели. На снимката се вижда как болния Димитър Желязков е носен от своите приятели Несрин Узун (бивш депутат от ДПС) и Бенчо Бенчев (заместник-председател на ОС-Бургас). "Приятел в нужда се познава. "Колко добри хора има по света. Бенчо Бенчев срещнал случайно Митьо Очите и му помогнал, защот ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X