Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Нинова бълва огън и жупел по мутренското управление на Борисов!

Корнелия Нинова започна новата година като изсипа всички огън и жупел върху Бойко Борисов и ГЕРБ, който можа. Тя обвини сегашното управление в задкулисие, определи го като управление на мутрите.

Нинова се зарече БСП да не влиза в никакви задкулисни разговори с други партии. БСП ще иска мнението и предложенията на хората в Бългрия.

„БСП започва публични срещи следващата седмица. Подновяваме изнесените заседания на ръководствата на партията, тръгваме из страната за разговори с хората по места, посочи още Нинова.

Първата среща ще е във Вторник, в Кюстендил. БСП ще излезе на избори с дълга и сериозна програма.

„Решени сме за премахване на мутренското управление на България“ каза още тя.

Приоритетите ще са наука, която трябва да дърпа икономиката напред и образование, което трябва да се обвързано с икономиката. Здравеопазването и сигурността на България трябва да са в ядрото на всичко.

„Къде и за какво за три месеца са изхарчени 2 милиарда лева? Става дума за тези пари, за които Бойко Борисов през август месец е обявил, че няма да бъдат харчени, а стоят като буфер. Стигнаха ли тези пари до народа?“, попита Нинова.

„Защо Борисов е излъгал през август, че няма да харчи тези пари?“

loading...
Рейтинг: 3.5 звезди | 2 гласа | 7 точки | 1 ком. | 3473 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-31 20:05:19 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 11793 прегледа
Няма как да си направя друг извод от случилото се последно време. Просто е невъзможно. Борисов като напикано дете се ската след президентските избори и подаде оставка на правителството, вместо като лидер да подаде оставка, за разлика от него обаче Нинова се изправи като мъж и каза: Искам да се извиня за загубата и, ако ми нямате доверие оставям поста. Така се прави, така трябва да постъпват мъжет ... още
На: 2017-01-21 16:41:20 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 941 прегледа
"Кървав" пленум на столетницата. Червените се събират, за да сдърпат за депутатските мандати. Лидерът Корнелия Нинова предлага само 12 години депутатска кариера. Това изтри голяма част от познатите имена в столетницата. Мотивът на Нинова е промяна в партията. В началото на днешното заседание на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова поиска тиха и спокойна година за партията. Тя брутално оплю д ... още
На: 2016-10-12 08:47:20 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 671 прегледа
Борис Джонсън външният министър на Великобритания за пореден път захапа любимата си тема за Русия и почна да бълва огън и жупел по неин адрес. За щастие плямпането му показва само неговото безсилие, а от вложената енергия в изказването успя само да си развали прическата. "Ако Русия продължи да върви по своя сегашен път, мисля, че тази велика страна рискува да се превърне в презряна държава", ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X