Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Нинова: Не разбирам гнева на премиера Борисов, напада всички, дори и ЕНП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви днес, че не разбира гнева на премиера Бойко Борисов към реакции в чужбина за убийството на българската журналистка Виктория Маринова.

„Не разбирам гнева на премиера днес, нападна всички, дори собственото си политически семейство – Европейската народна партия“, каза Нинова и добави: „Според мен не е необходима такава агресия в този момент. По-скоро трябва да си зададем въпроса защо дойде тази реакция. Не е ли оценка за България отвън…“.

По-рано днес премиерът изрази пред чуждите посланици у нас недоволство от международните реакции във връзка с убийството на журналиста Виктория Маринова.

21-годишен русенец е задържан в Германия по подозрение за убийството, което не е свързано с работата на жертвата.

„Не трябва да вечно да се напада, че някой друг е виновен. Сами сме си виновни, защото проблемите на България по тази тема стоя – престъпност има, престъпниците не са в затвора, хората не се чувстват сигурни“, каза лидерът на БСП.

По думите на Нинова трябва да се замислим за реакцията.

„Като поредната лъжа ще го окачествя и ще си повторя думите от понеделник, че сме обезпокоени от негативния образ на България, който се изгради за тези няколко дни чрез изказвания и позиции на Европейска комисия, еврокомисари, Съвета на Европа, генералният секретар на ООН. Това са изключително сериозни световни и европейски институции и изразиха притеснения за образа  на България. На второ място, тогава казах и сега повтарям - притеснени сме от високото равнище на престъпност в България, страх и несигурност в хората от чувството за безнаказаност и най вече, най лошото за нас е, недоверието в институциите. Това е позицията ми от понеделник, повтарям я  и днес“, коментира Нинова. 
Съобщава БНР!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 292 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-10-07 17:11:56 преди: 2 години / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 24720 прегледа
Новини: Заседанието на парламента днес бе, прекратено извънредно след скандал, в който имаше закани, ругатни, блъскания, шамари и бутания. Това се случи след изказване на лидера на БСП Корнелия Нинова, парламентарната група на партията започна да крещи "Оставка", което доведе до безредици в залата и председателят Димитър Главчев преустанови заседанието и обяви, че следващото ще е другата сряда. Страстите ... още
На: 2018-06-26 15:19:32 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 609 прегледа
Политика: Както трябваше, днес в парламента имаше дебат по отношение проблемите на сигурността. Лидерът на БСП Корнелия Нинова, като вносител на вота на недоверие по тази тема, излезе на трибуната. Тя реши да покаже на мултимедията в залата кадри с Бойко Борисов. Когато обаче председателката Караянчева видя това, тя позеленя от ад. "Махнете тази мултимедията. Това не е прожекционна зала!", разгневи се ш ... още
На: 2017-02-24 15:42:44 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3182 прегледа
Политика: Корнелия Нинова е изумена от мотивите на Бойко Борисов да откаже да излезе на дебат с нея. Той отказал с довода, че тя е жена. Нинова е вбесена от факта, че това първо е обида към жените. Явно Бойко смята, че те не са достойни за политиката. Нинова припомня на бившия премиер, че именно неговата партия е подкрепила Закона за равнопоставеност между мъже и жени. „Не се притеснявайте, че съм ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X