Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

НЛО под формата на бумеранг заснеха над Австралия! ВИДЕО!

Изключителен видеозапис изобразяващ неидентифициран летящ обект под формата на бумеранг, се появи на сайта на World Wide Web.

Видеоклипът е бил получен от Австралия от възрастна жителка на град Миранда в щата Нов Южен Уелс.

Очевидката разказва, че е пътувала вечерта заедно с внука си с автомобила си, когато небрежно погледна към небето и видяла розово НЛО с дълга светла опашка.

Това впечатлило възрастната жената и тя спряла автомобила, излязла с момчето навън и снимала "извънземния бумеранг" на камерата на мобилния си телефон.

Ето какво разказва австралийската:

"Този неидентифициран летящ обект не можеше да бъде объркан със самолет. Изглеждаше, като огромен бумеранг и блестеше в лъчите на залязващото слънце.

Той направи дълга дъга над небето, а после изчезна от нашия поглед. Ние не можехме да откъснем очи от него, защото това беше впечатляваща гледка.

Попитах моя внук, какво мисли за това, което видяхме, а той не успя да намери логично обяснение на това, което беше видял.

Когато показах после видеото на цялото семейство, те бяха толкова шокирани, колкото и ние.

После го показвах на приятели и мнозина отказаха да повярват, че това са истински кадри.

Виждала съм много странни неща в живота си, но признавам, че подобно нещо за първи път виждам".

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-01 18:19:19 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 920 прегледа
Новини: Континентът Австралия вече е с ново местоположение. Преместването е с метър и половина в северна посока. Изместването е резултат от последните 22 години. Звучи малко, но е достатъчно, за да всее смут в някои GPS устройства на континента. Умните GPS устройства тотално са объркани, заради най-бързо движещата се континентална тектонска плоча в света, която се движи на север с около седем см на годин ... още
На: 2017-08-11 16:58:00 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 5478 прегледа
Геополитика: Австралия е на път да се позове за втори път на Договора АНЗЮС, който е за сигурност и е между САЩ, Нова Зеландия и Австралия. Това заяви премиерът Малкълм Търнбул по линията на възможна атака на Северна Корея срещу САЩ. Търнбул отхвърли призивите на бившите министър-председатели Кевин Ръд и Тони Абът за построяване на противоракетна отбрана, която да защити континента от Севернокорейските ядрени ... още
На: 2017-10-23 17:19:27 преди: 12 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2282 прегледа
Новини: Голям резил за агресор на пътя обикаля Интернет под формата на видео. Въпросният бива ударен от собствената си кола в опит да влезе в разпра с друг шофьор. Той спира с Хондата, блокирайки водача зад него, който започва да му свири с клаксона. Излиза от колата си, за да се разправя с него, но без да е активирал ръчната спирачка и оставяйки вратата отворена. Колата тръгва към него и го удря с врата ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X