Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Нона Йотова: На къде отива светът? Взимат деца от нормални семейства, за да ги дават на г*йове!

Депутатката от БСП, известна певица и актриса, Нона Йотова излезе с брутални разкрития за аферите около Истанбулската конвенция. Тя определя документа като края на цивилизацията.

„Натиск има в световен мащаб. Много се радвам, че в БСП бяха много единни и застанаха зад лидера си Корнелия Нинова да сме срещу приемането на конвенцията”, каза тя пред Нова телевизия.

„За мен приемането на тази конвенция е нещо като края на цивилизацията. Не мога да кажа, че съм религиозна, но съм дълбоко вярваща и съм убедена, че онзи висш разум, който ни е създал, ни е създал така да бъдем мъже и жени. Все пак животът се ражда от това”, разкри своите възгледи Йотова.

Тя посочи с пример ужасяващите неща, които се случват по света, под натиска на тези течения. Взимат деца от нормални семейства, за да ги дадат на г*й двойки. Объркват децата тотално.

„Точно за децата трябва да мислим, те възприемат света по библеиски начин - мама, татко и аз, говорила съм с психолози. Как ще обясниш това на едно дете?", продължи певицата политик да чертае възможен апокалипсис.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 169 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-12 06:32:26 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 52 прегледа
Политика: Вицепрезидентът Илияна Йотова призова към радикална промяна в държавната политика към малките общини. Всеки месец си отива по едно българско село, заяви Йотова в село Делчево, където взе участие в ритуал по зарязване на лозята, предадоха от БНР. Илияна Йотова, която за първи път участва в традиционния двудневен празник на виното сподели, че е очарована от красивата природа на Делчево и от факта, ... още
На: 2016-11-30 18:43:46 преди: 2 години / 5 гласа / 17 точки / 1 коментара / 52163 прегледа
Новини: Жена от Сливен се раздели с трите си деца, защото живее в мизерни условия. Отнеха и най-скъпото. Тя е Даниела, на 25 години, и живее в склад за мебели край Сливен – без електричество. Трябва да се оправя сама – нито има работа, нито подкрепа от близките. Губи бащата на децата си, а нейните роднини след това я гонят заедно с тях на улицата. Отива при леля си, която живее под наем, но ... още
На: 2016-08-06 17:06:55 преди: 2 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1347 прегледа
Клюки: Една от звездите в Х Фактор - Дарина Йотова е била арестувана в последните дни. Младата певица е хваната от полицията, като в дрехите и е намерен кокаин. По време на разпита в районното управление, Йотова е  споделила пред полицаите, че дрогата е попаднала в нея случайно. Оправданието на младата изпълнителка е минало, но за в бъдеще тя ще бъде следена много стрикто от полицията. Според близки до ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X