Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

Нов кримиконтингент: двама старци арестувани за кражба на агне за Гергьовден от тяхна наборка!

Малко преди Гергьовден полицаи разкриха безпрецедентен грабеж в град Сандански извършен от двама пенсионери. Арестуваните са двама мъже набори на 76 години, които нагло нападнали и ограбили търговка продаваща агнета за Гергьовден.

Наглият обир станал в късния следобед вчера, когато възрастните мъже пристигнали от Гоце Делчев в Сандански, за да си закупят агне от тяхна наборка.

Не успели да се договорят за цената и се стигнало до скандал. Тогава единият от дядовците хванал бабата за ръцете, извил ги зад гърба й, като я държал здраво, докато другият натоварил спорното агне в автомобила си.

След това двамата крадци изчезнали с мръсна газ.

Часове по-късно обаче полицията ги задържа в Гоце Делчев.

Тяхното обяснение пред полицаите било, че бабата се е опитала да ги изнудва със завишаване на цената затова те се ядосали и грабнали агнето.

Тя предварително им била обещала да им го продаде за определена сума, но когато пристигнали на място започнала да се пазари.

"Тя изобщо не мисли, че ние имаме и разходи от Гоце Делчев до Сандански, как да постъпим, естественно, че така ще действаме", споделил единият от арестуваните.

Предвид достолепната им възраст полицаите се размекнали, но въпреки всичко престъплението си е обир, независимо, че е извършен поради емоционална подбуда.

 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1002 прегледа
Публикувано на: 2017-05-05 10:07:28
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Нов кримиконтингент: двама старци арестувани за кражба на агне за Гергьовден от
На: 2016-07-11 18:30:29 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 447 прегледа
Двама братя са арестувани в ЮАР, защото са заподозрени, че са участвали в планиране на атака срещу дипломатическото представителство на САЩ и различни еврейски институции. Обвинени са и в намерения да се присъединят към близкоизточната радикална групировка „Ислямска държава“. Говорител на елитните полицейски части на ЮАР поясни, че те са искали да взривят американското посолство и евре ... още
На: 2017-05-06 09:56:47 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 790 прегледа
На 6 май честваме най-важния пролетен празник – Деня на Свети Георги Победоносец. У нас светецът е смятан за защитник, воин и покровител на овчарите и техния добитък. Гергьовден е и ден на храбростта и на Българската армия. Свети Георги се родил в края на III в. в областта Кападокия (днешна Турция), а кончината му настъпила на 23 април 303 г. На Гергьовден също честваме денят на Храбростта ... още
На: 2017-04-14 12:36:28 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2303 прегледа
Полицията и прокуратурата са разбили дом за възрастни хора, който е по-скоро като от филм на ужасите. Там са упоявали старците и са ги връзвали за леглата. Истински гаври. Телеграф съобщават, че акцията е от този понеделник. Хосписът на смъртта е в Елин Пелин. Кметът Ивайло Симеонов потвърждава за случилото се. По време на операцията са арестувани д-р Йорданка Неферова, която е шеф на дома, ней ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0