Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Нов кримиконтингент: двама старци арестувани за кражба на агне за Гергьовден от тяхна наборка!

Малко преди Гергьовден полицаи разкриха безпрецедентен грабеж в град Сандански извършен от двама пенсионери. Арестуваните са двама мъже набори на 76 години, които нагло нападнали и ограбили търговка продаваща агнета за Гергьовден.

Наглият обир станал в късния следобед вчера, когато възрастните мъже пристигнали от Гоце Делчев в Сандански, за да си закупят агне от тяхна наборка.

Не успели да се договорят за цената и се стигнало до скандал. Тогава единият от дядовците хванал бабата за ръцете, извил ги зад гърба й, като я държал здраво, докато другият натоварил спорното агне в автомобила си.

След това двамата крадци изчезнали с мръсна газ.

Часове по-късно обаче полицията ги задържа в Гоце Делчев.

Тяхното обяснение пред полицаите било, че бабата се е опитала да ги изнудва със завишаване на цената затова те се ядосали и грабнали агнето.

Тя предварително им била обещала да им го продаде за определена сума, но когато пристигнали на място започнала да се пазари.

"Тя изобщо не мисли, че ние имаме и разходи от Гоце Делчев до Сандански, как да постъпим, естественно, че така ще действаме", споделил единият от арестуваните.

Предвид достолепната им възраст полицаите се размекнали, но въпреки всичко престъплението си е обир, независимо, че е извършен поради емоционална подбуда.

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-06 09:56:47 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 847 прегледа
Новини: На 6 май честваме най-важния пролетен празник – Деня на Свети Георги Победоносец. У нас светецът е смятан за защитник, воин и покровител на овчарите и техния добитък. Гергьовден е и ден на храбростта и на Българската армия. Свети Георги се родил в края на III в. в областта Кападокия (днешна Турция), а кончината му настъпила на 23 април 303 г. На Гергьовден също честваме денят на Храбростта ... още
На: 2016-07-11 18:30:29 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 455 прегледа
Свят: Двама братя са арестувани в ЮАР, защото са заподозрени, че са участвали в планиране на атака срещу дипломатическото представителство на САЩ и различни еврейски институции. Обвинени са и в намерения да се присъединят към близкоизточната радикална групировка „Ислямска държава“. Говорител на елитните полицейски части на ЮАР поясни, че те са искали да взривят американското посолство и евре ... още
На: 2017-04-14 12:36:28 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2364 прегледа
Новини: Полицията и прокуратурата са разбили дом за възрастни хора, който е по-скоро като от филм на ужасите. Там са упоявали старците и са ги връзвали за леглата. Истински гаври. Телеграф съобщават, че акцията е от този понеделник. Хосписът на смъртта е в Елин Пелин. Кметът Ивайло Симеонов потвърждава за случилото се. По време на операцията са арестувани д-р Йорданка Неферова, която е шеф на дома, ней ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X